Okuduğunuz haber
KISAR; TARİHİ SAKARYA İLKOKULU İMYO’YA TAHSİS EDİLEBİLİR

OĞUZLAR BELEDİYE BAŞKANI ÇİFTÇİLERLE HARMANA GİRDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    KISAR; TARİHİ SAKARYA İLKOKULU İMYO’YA TAHSİS EDİLEBİLİR

KISAR; TARİHİ SAKARYA İLKOKULU İMYO’YA TAHSİS EDİLEBİLİR

Kısar; "İskilip MYO bünyesinde Restorasyon programı olmasından dolayı Sakarya İlkokulu yaşayan bir müze olabilir”

GÜNDEM      03 Agustos 2022 - 12:27     0

KISAR; TARİHİ SAKARYA İLKOKULU İMYO’YA TAHSİS EDİLEBİLİR

 

Kısar’ın Vali Mustafa Çiftçi’ye açık mektubunda sunduğu önerisi şöyle: “İskilip'te bulunan Çorum bölgesinin en eski okulu olan, bir çok Çorumlu’nun da  okuduğu Tarihi Sakarya İlkokulu atıl vaziyette ve çürüyor. Vali Bey’in vereceği bir talimatla bu binanın tahsisi İskilip Meslek Yüksek Okulu’na geçici bir çözüm olur. İskilip MYO bünyesinde Restorasyon programı olmasından dolayı Sakarya İlkokulu yaşayan bir müze olabilir” dedi.

EVLİK İÇİN DE TALEPTE BULUNMUŞTU

Vali beyin alimlerinden dolayı İskilip’e büyük hürmeti olduğunu söyleyen Kısar daha önceleri basın açıklamalarımızı dikkate alan ve atalarına sahip çıkan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin İskilip Evlik Köyü’ndeki Akşemseddin Hazretlerinin külliyesi ve çilehanesinin restorasyon projesini yaptırıp, İl Özel idaresince ihaleye çıkılmasını sağlamasının örnek olduğunu söyledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ