YARALI ASKER GATA’DA AMELİYATA ALINDI

Okuduğunuz haber
KOLONYADAN SONRA İSKİLİP ÇİLEĞİ LOKUMU

AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ AHMET SAMİ CEYLAN "SİZLER BAŞ TACISINIZ"

Anasayfa   /    Gündem    /    KOLONYADAN SONRA İSKİLİP ÇİLEĞİ LOKUMU

KOLONYADAN SONRA İSKİLİP ÇİLEĞİ LOKUMU

İskilip Belediyesi İskilip Çileği kolonyasından sonra İskilip Çileği Lokumunu üretti.

GÜNDEM      25 Agustos 2022 - 00:07     0

 KOLONYADAN SONRA İSKİLİP ÇİLEĞİ LOKUMU

 

Yüzde yüz şeker pancarından üretilen İskilip Çileği Lokumu festival süresince Dr. Devlet Bahçeli Caddesi üzerinde kurulacak stanttan temin edilecek.

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Üretken Belediyecilik anlayışı ile İskilip halkının beğenisine sunulacak olan İskilip Çileği Lokumu hakkında yaptığı açıklamada; “Belediyemiz iştirakleriyle daha önce üretimini yaptığımız ve çok beğenilen İskilip çileği Kolonyasından sonra, şimdi de İskilip Çileğinden yüzde 100 pancar şekeriyle ürettiğimiz İskilip Çileği Lokumu halkımızın beğenisine sunulacaktır. İskilip Çileği Lokumuna Festival süresi boyunca (26-27-28 Ağustos) Dr. Devlet Bahçeli Cad. üzerindeki Belediyemiz satış standından ulaşabilirsiniz. Denemenizi tavsiye ederim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ