KÖYLÜNÜN HER SORUNU BİZİM SORUNUMUZDUR - İskilip'in Araştırmacı Haber Sitesi

BELEDİYEDE PERSONEL BAYRAMLAŞMASI

OkuduÄŸunuz haber
KÖYLÜNÜN HER SORUNU BİZİM SORUNUMUZDUR

KAYRICI, UMRE KAFİLESİNİ UĞURLADI

Anasayfa   /    Siyaset    /    KÖYLÜNÜN HER SORUNU BİZİM SORUNUMUZDUR

KÖYLÜNÜN HER SORUNU BİZİM SORUNUMUZDUR

MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, köylerde mevlid ve düğünlere katıldı

SİYASET      24 Nisan 2023 - 15:33     0

KÖYLÜNÜN HER SORUNU BİZİM SORUNUMUZDUR

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, insanları doyuran, üreten köylünün her sorununu kendi sorunları olarak gördüklerini belirterek, köylülerden gelen her talebi baÅŸ tacı olarak kabul ettiklerini söyledi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerle ilgili çalışmalarına aralıksız olarak devam eden MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, dün de İskilip, Bayat ve Sungurlu’da köylerde düzenlenen mevlit ve düÄŸünlere katıldı.

Bayat İlçesi’ne baÄŸlı Toyhane Köyü’nde mevlid programına katılan MHP Milletvekili Vahit Kayrıcı, köy halkının yoÄŸun ilgisiyle karşılandı. Kayrıcı’ya MHP 3. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Lek, İskilip İlçe BaÅŸkanı Ali Alıcı ve Bayat İlçe BaÅŸkanı Bekir Güngör de eÅŸlik etti. Ardından ÇavuÅŸcu Köyü muhtarının evladının niÅŸan merasimine katılarak ömür boyu mutluluklar dileyen Kayrıcı, AÅŸÅŸağı Fındıklı Köyü’nde Yüksel CankaloÄŸlu’nun oÄŸlu ile BeÅŸkız Köyünde Åžükrü Çaylan’nın oÄŸlunun düÄŸününe de katılarak mutluluklarına ortak oldu.

Katıldığı programlarda vatandaÅŸlarla sohbet eden Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, hhl-hatır sorarken, sorunlarını da dinledi. 14 Mayıs seçimlerinin öneminden bahsederek destek isteyen Vahit Kayrıcı’ya köylülerde sorunlarını aktarıp, taleplerini ilettiler.

Köylülerin her sorununu kendi sorunlarını olarak gördüklerini, her talebi de baÅŸ tacı olarak gördüklerinin anlatan MHP Milletvekili Adayı Kayrıcı, Türkiye’ye doyuran köylü vatandaÅŸlarımıza ne yapsak azdır. Üretimin bel kemiÄŸini çiftçilerimiz oluÅŸturuyor. O nedenle köylülerimizin mahsullerinin para etmesi, besilerinin karın doyuracakdüzeye gelmesi için elimden gelen tüm gayreti göstereceÄŸim. Mazot, tohumluk, gübre, elektrik, ilaç gibi girdi maliyetleri Cumhur İttifakı ile birlikte mesele olmaktan eninde sonunda çıkacaktır. Yaparsak biz yaparız, yaparsa MHP ve Cumhur İttifakı yapar ve mutlaka baÅŸarır” dedi.

Kayrıcı, vatandaÅŸlardan seçimlerde Cumhur İttifakı adayı CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’a ve TBMM’de güçlü ÅŸekilde temsil edilmesi için de milletvekilliÄŸinde MHP’ye oy vermelerini istedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ