ORHAN ÖZTÜRK ADAY ADAYI

Okuduğunuz haber
MİLLET İTTİFAKI CHP’DE BİRARAYA GELDİ

ÇUKURKÖY’DE YAĞMUR VE ŞÜKÜR DUASI

Anasayfa   /    Siyaset    /    MİLLET İTTİFAKI CHP’DE BİRARAYA GELDİ

MİLLET İTTİFAKI CHP’DE BİRARAYA GELDİ

İlçede teşkilatı bulunan Saadet Partisi’nin Başkanı Yavuz Katırcı veya SP yönetiminden toplantıya katılanın olmaması da dikkatlerden kaçmadı.

SİYASET      12 Mart 2023 - 16:26     0

MİLLET İTTİFAKI CHP’DE BİRARAYA GELDİ

 

İskilip’te Millet İttifakını temsil eden partilerin başkan ve yöneticileri Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Yusuf Var’ın daveti üzerine parti binasında bir araya geldiler. İyi Parti İskilip İlçe Başkanı Ömer Sardonat ve Deva Partisi İlçe Başkanı Mustafa Gökmen yönetimleri ile beraber toplantıya katıldılar.

SAADET PARTİSİ İTTİFAK TOPLANTISINA KATILMADI

Toplantıda İlçede teşkilatlanmış Millet İttifakını oluşturan partilerin başkan ve yöneticileri karşılıklı görüş alış verişinde bulundular. Yine İlçede teşkilatı bulunan Saadet Partisi’nin Başkanı Yavuz Katırcı veya SP yönetiminden toplantıya katılanın olmaması da dikkatlerden kaçmadı. SP’li Katırcı yoğun işlerinden dolayı programa katılamadığını söyledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ