İskilip Meslek Yüksekokulunun 1. Etap inşaatı tamamlandı

Okuduğunuz haber
MİSAKI MİLLİ İLKOKULU TÜRKİYE TURNUVASINA KATILMAYA HAK KAZANDI

Belediye mali tabloyu kamuoyu ile paylaştı

Anasayfa   /    Eğitim    /    Misakı Milli İlkokulu Türkiye turnuvasına katılmaya hak kazandı

Misakı Milli İlkokulu Türkiye turnuvasına katılmaya hak kazandı

İskilip Misakımilli İlkokulu akıl ve zeka oyunları alanında il birincisi olarak, Türkiye turnuvasına katılmaya hak kazandı.

EĞİTİM      29 Nisan 2024 - 21:09     0

Misakı Milli İlkokulu Türkiye turnuvasına katılmaya hak kazandı

 

Misakımilli İlkokulu öğrencileri, 29 Nisan’da Çorum’da yapılan ve Tazof tarafından yürütülen Akıl ve Zeka Oyunları İl turnuvasında ‘Equilibrio ve Q-Bitz’ alanlarında il birinciliği elde ederek Rize’de yapılacak Türkiye turnuvasına katılmaya hak kazandılar.

 

Okul müdürü Ali Hayda “Her alanda başarıdan başarıya koşan öğrencilerimiz bu turnuvada da bizleri şaşırtmadı” dedi. Ali Hayda, “ Q-Bitz alanında İl 1. olan öğrencimiz Eylül Yaren Akpınar ve Equilibrio alanında İl 1. olan öğrencimiz Yusuf Menşuru’u göstermiş oldukları başarılarından dolayı tebrik ediyor ve Türkiye turnuvasında öğrencilerimize başarılar diliyorum.

Bu başarının elde edilmesinde büyük emekleri olan, sınıf öğretmenlerimiz Ayşe Şimşek ve  Bayram Tekercioğlu’na, ayrıca turnuva süresince öğrencilerimizi yalnız bırakmayan müdür yardımcımız Ahmet Ertan’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ