ERBAKAN DUALARLA ANILACAK

Okuduğunuz haber
MUHAMMED ÇAM ÇEVRE BİLİNCİ EĞİTİMİ VERDİ

KARGI’DAKİ DEPREM İSKİLİP’TE DE HİSSEDİLDİ

Anasayfa   /    Eğitim    /    MUHAMMED ÇAM ÇEVRE BİLİNCİ EĞİTİMİ VERDİ

MUHAMMED ÇAM ÇEVRE BİLİNCİ EĞİTİMİ VERDİ

İskilip Belediyesi’nde Çevre Mühendisi olarak görev yapan Muhammed Çam öğrencilere çevre bilinci eğitimi verdi.

EĞİTİM      24 Subat 2022 - 14:54     0

	 MUHAMMED ÇAM ÇEVRE BİLİNCİ EĞİTİMİ VERDİ

 

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün talimatıyla hayata geçirilen ‘Eğitime Destek Projesi’ bir farklı uygulama ile devam ettiriliyor.

Göreve geldiği günden beri eğitim camiasına; Servis, Okulların Bakımı ve çeşitli projelerle destek olan Başkan Ali Sülük, projelerine bir yenisini daha ekledi. İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine yönelik başlatılan Çevre Bilinci Eğitimi Projesi kapsamında Azmimilli İlkokulu Öğrencilerine yönelik düzenlenen ‘Organik Gübre’ eğitimi gerçekleştirildi.

SÜLÜK; “ÇEVRE BİLİNCİ OLUŞTURMAK AMAÇLI FAALİYETLER GENİŞLETİLEREK DEVAM EDECEK”

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, “ Eğitime olan desteklerimiz, başlatmış olduğumuz projelerle devam ediyor. Çevre Mühendisimiz Muhammet Çam’ın gerçekleştirdiği eğitimle, ilçemizde ki tüm gençlerimizde Çevre Bilinci oluşturmayı hedefliyoruz. Eğitim camiasına yönelik projelerimize, her geçen gün bir yenisini daha ekleyerek devam ettireceğiz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ