BAŞKAN, HALK GÜNÜ UYGULAMASINI DEVAM ETTİRİYOR

Okuduğunuz haber
MYO ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

PEŞ PEŞE 2 DEPREM

Anasayfa   /    Eğitim    /    MYO ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

MYO ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Oktay Gündoğdu İskilip’in Sesi Televizyonunda her hafta Cumartesi günleri saat 21.00’de yayınlanan ‘Bizim Mahalle’ programına konuk oldu.

EĞİTİM      19 Aralik 2021 - 16:54     0

MYO ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

Sunum eşliğinde soruları cevaplayan Gündoğdu İskilip Meslek Yüksekokulu’nun başarılı uygulamalar ortaya koyduğuna vurgu yaparak çalışmalarını genişleterek devam ettireceklerini beyan etti.

MYO Müdür Yardımcısı Dr. Oktay Gündoğdu okulda toplam 445 öğrenci bulunduğunu belirterek İskilipli öğrenci ve öğrenci velilerinin tercih döneminde İskilip Meslek Yüksek Okulu hakkında bilgi almalarını tavsiye etti. Gündoğdu, okullarının her zaman öğrenci ve velilere danışmanlık hizmeti vermeye hazır olduğunun altını çizdi.

OKUL MÜDÜRÜ DR. ABDULKADİR ÖZDEMİR MESAJ GÖNDERDİ

Canlı yayın devam ederken bir mesaj gönderen İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü, Öğretim Üyesi Dr. Abdulkadir Özdemir yayından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özdemir, programın akıllardaki soru işaretlerine cevap niteliğinde olduğunu belirterek, kendilerine destek olanlara teşekkür etti. Okul Müdürü Özdemir gönderdiği mesajda;

 “Okulumuzla İskilip halkımızı bütünleştiren, kaynaştıran, akıllardaki soru işaretlerine cevap niteliğinde hazırlanan programdan dolayı İskilip’in Sesi Televizyonu’na teşekkür ederim.

Hocalarımızın özveriyle öğrencilerimize sahip çıkması ve İskilip basta olmak üzere vatanımıza, milletimize hizmet eden gençler yetiştirmenin onuru ve gururunu yaşamaktayız.

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Bu vesile ile hocalarımıza ve öğrencilerimize desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Ali Sülük beye ve sizlere çok teşekkür ederim. İnşallah bir dahaki programlara her bölümü ayrı ayrı anlatan bölüm başkanlarımızla bir program yapalım” talebinde bulundu.

Programın tamamını aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.

https://www.facebook.com/iskilipinsesi/videos/4522686031192158

https://www.youtube.com/watch?v=qQLi0pEql5Q

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ