POLİS HAFTASI KUTLANDI

Okuduğunuz haber
MYO YAPIM İHALESİ 2 MAYIS’TA

KAYRICI İLÇE BAŞKANLARI İLE BİRARAYA GELDİ

Anasayfa   /    Eğitim    /    MYO YAPIM İHALESİ 2 MAYIS’TA

MYO YAPIM İHALESİ 2 MAYIS’TA

Uzun süredir tamamlanması beklenen İskilip Meslek Yüksekokulu’nun yapım ihalesinin 2 Mayıs 2023 günü gerçekleştirileceği bildirildi.

EĞİTİM      10 Nisan 2023 - 14:29     0

MYO YAPIM İHALESİ 2 MAYIS’TA

 

İHALE, 2 MAYIS SAAT 14.00’TE HİTİT ÜNİVERSİTESİNDE YAPILACAK

Belediye Başkanı Ali Sülük Ak parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya ile yaptıkları girişimler sonucu okulun ihale aşamasına geldiğini söyledi. İhale, Hitit Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından ikmal inşaatı yapım işleri kapsamında ihale ediliyor. 02.05.2023 saat 14.00'da gerçekleşecek olan ihalenin sonuçlanması ile birlikte yarım kalan İskilip Meslek Yüksekokulu’nun yeni binası tamamlanacak.

BAŞKAN ALİ SÜLÜK’TEN OĞUZHAN KAYA’YA TEŞEKKÜR

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “Yarım kalan işleri bitirmeye devam ediyoruz. Ak Parti Çorum Milletvekili Sayın Oğuzhan Kaya ile birlikte yürüttüğümüz girişimler neticesinde İskilip Meslek Yüksek Okulu yapım İhalesi 02.05.2023 tarihinde gerçekleştirilecektir. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.

Sayın vekilimize destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ