TRAFİK KAZASI; 1 ÖLÜ 5 YARALI

Okuduğunuz haber
OĞUZHAN KAYA; “İSKİLİP’E VEFA BORCUMUZ VAR”

ERDOĞAN “EYT DÜZENLEMESİNDE YAŞ SINIRI UYGULANMAYACAK”

Anasayfa   /    Gündem    /    OĞUZHAN KAYA; “İSKİLİP’E VEFA BORCUMUZ VAR”

OĞUZHAN KAYA; “İSKİLİP’E VEFA BORCUMUZ VAR”

Ak Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya beraberinde İl Başkan Yardımcıları, Özel idare yetkilileri, daire amirleri ile beraber İskilip’e geldi.

GÜNDEM      29 Aralik 2022 - 00:17     0

OĞUZHAN KAYA; “İSKİLİP’E VEFA BORCUMUZ VAR”

 

Kaya, Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi yönetimleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, basın mensupları ile İskilip Öğretmenevinde bir araya gelerek İskilip’e yapılacak yatırımlar ve hizmetlerle ilgili istişarelerde bulundu.

BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN İSKİLİP’İMİZİN GELİŞMESİ VE BÜYÜMESİ

Oğuzhan Kaya burada yaptığı konuşmada; “Bu gün doğduğumuz büyüdüğümüz İskilip’teyiz. İskilip’e bir vefa borcumuz var. Allah nasip etti, bizde milletvekili olduk. Bu borcumuzu hizmet ederek ödemeye çalışıyoruz. Burada bizim için önemli olan İskilip’imizin gelişmesi, büyümesi ve İskilip’e katkı sunmak. Ak Parti İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız Ali Sülük ve sizlerle birlik beraberlik içinde İskilip’e neler yapılabilir konuşmamız lazım. Siyasiler olarak kendimizi değil İskilip’i düşünmek zorundayız. İskilip için seçilmiş herkes İskilip için nefes almak ve İskilip için yapılması gereken işleri yapmak zorundadır” dedi.

OĞUZHAN KAYA: “İSKİLİP, AK PARTİ İLE GELİŞİYOR”

 AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, İskilip’in AK Parti hükümeti ile birlikte gelişme yaşadığını söyledi. Kaya İskilip Ziyareti ile ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulundu. Oğuzhan Kaya;

“İSKİLİP MYO 2023’TE İHALE EDİLİYOR”

“İskilip’e  yakın zamanda AK Parti hükümetinin yaptıklarına değinen Oğuzkan Kaya, İskilip Yüksekokulu İnşaatının tamamlanması için ödeneği ayrıldığını 2023 de ihale edileceğini, İskilip-Çorum Karayolunun da 2023’de tamamlanacağını söyledi.

TOKİ KONUTLARININ KURASI ÇEKİLDİ, GENÇLİK MERKEZİ HIZLA DEVAM EDİYOR

“204 Konutlu TOKİ kurası ile 15 Aralık’ta konut sahipleri belirlendi. Gençlik Merkezi inşaatı hızla devam ediyor. İskilip’e yapılacak olan Havuz ihalesi de yakın bir zamanda gerçekleştirilecek” dedi.

“Güreş Antrenman Salonun ihalesini yapıyoruz, İskilip Stadyumun Işıklandırılması ihalesini yapıyoruz, Redif Kışlasının ihalesini yapıyoruz, Evlik Köyü Akşemseddin Cami Restorasyonun ihalesini yapıyoruz” diyen Milletvekili Kaya İskilip’e yapılmış ve yapılacak hizmetleri şu şekilde sıraladı,

 KAYA;MEYDAN ÇAYI ISLAHI 65 MİLYON TL ÖDENEK TAHSİS ETTİK”

 “ Yukarı Ören Seki Köyü-Kayaağzı Köyü-Kutluözü Köyü-Yeniceköy Sulama Baraj Proje ihalelerini yapıyoruz , Meydan Çayı Islahı 65 Milyon TL ödenek tahsis ettik, Kayardı ve Boşkavak Deresi Islahını yapıyoruz ,  Elmabeli Mesire Alanı  yapıyoruz, Ebussuud Efendi Okulu inşaat ihalesi yapıldı, en kısa sürede tamamlayıp hizmete sunacağız” ifadelerini kullandı.

KALENİN RESTORASYONU DEVAM EDİYOR

Bilsem ve E Sınav Merkezi’nin açıldığını, İskilip Kalesi’nin restorasyon çalışmasının devam ettiğini, İskilip Belediyesine Bakanlığından 100 ton asfalt bitüm yardımı yapıldığını hatırlatan Oğuzhan Kaya,  millete hizmet yolunda büyük bir gayretle eser siyaseti yapmaya devam ettiğini sözlerine ekledi.

BAŞKAN SÜLÜK’TEN MİLLETVEKİLİ OĞUZHAN KAYA’YA TEŞEKKÜR

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük milletvekili Oğuzhan Kaya’nın desteklerini her zaman yanlarında hissettiklerini söyledi.

Başkan Sülük Oğuzhan Kaya’nın ziyareti sonrası yaptığı yazılı açıklamada;

“Ak Parti Çorum Milletvekilimiz Sn. Oğuzhan Kaya ilçemizde devam eden ve gerçekleşecek projeler hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Öğretmenevinde; Cumhur ittifakı paydaşlarımız MHP ve Ak Parti teşkilatları, Oda Başkanlarımız, daire amirleri ve basın mensupları ile birlikte düzenlenen toplantıda, İlçemize kazandırılan 204 Adet TOKİ konutu, Gençlik Merkezi Projesi,  Redif Kışlası Restorasyonu, Akşemseddin Türbesi ve Evlik Camii Projesi, Sakarya İlköğretim Okulu Restorasyon Projesi, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri, Meslek Yüksek Okulu inşaatının tamamlanma Projesi, Eski Cezaevi Millet Bahçesi Projesi, Meydan Çayı Rıhtım Projesi ve Ulaştepe Karatepe mevkiinde yıllardır çözülemeyen hak sahibi vatandaşlarımızın mağdur olduğu arsalarda; mezarlık vasfından arsa vasfına dönüştürülerek tapularının dağıtılacağı proje hakkında görüş alışverişinde bulunduk.

SÜLÜK; “PROJELERDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bahsi geçen Projelerde öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Her konuda bizlerden ve ilçemizden desteğini esirgemeyen çözüm odaklı yardım eden Sayın Vekilimize, ilçemizde yapılmasını planladığımız Organize Sanayi Bölgesi projemiz hakkında destek sözünü aldık, bu konuda da kendisine ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Toplantı sonrasında gerçekleştirdiğimiz gezimiz de 204 TOKİ konutunun yapılacağı alanda incelemelerde bulunduk. Daha sonra geçtiğimiz günlerde yangın ihbarına giderken kaza yapan İtfaiye personellerimize vekilimizle geçmiş olsun dileklerinde bulunduk.

Sayın Vekilimiz Oğuzhan Kaya’nın Yüksek Okul İnşaatının önünde yaptığı açıklamada, 2023 yılında Spor Toto Başkanlığı tarafından bina inşaatının ihale edilerek çevre düzenlemesinin bitirilerek Üniversiteye devir edileceği hakkında bilgiler aldık. Minibüsçü esnafımızın daveti üzerine terminalde çay molası vererek ilçemize daha neler yapabilir düşüncesiyle sohbetler gerçekleştirdik.

Yapımı devam eden Gençlik Merkezi Projemiz inşaatını inceleyerek yapıyı üstlenen firma yetkililerinden inşaat hakkında bilgi aldık.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ