ÇORUM BELEDİYESİ İSKİLİP’TEKİ HALK-ET İSMİNE İHTARNAME GÖNDERDİ

Okuduğunuz haber
OSB KURULUMU İÇİN YOLUN YARISINDAN FAZLASI TAMAMLANDI

YENİ BAŞHEKİM HULUSİ CAN KARPUZCU OLDU

Anasayfa   /    Gündem    /    OSB KURULUMU İÇİN YOLUN YARISINDAN FAZLASI TAMAMLANDI

OSB KURULUMU İÇİN YOLUN YARISINDAN FAZLASI TAMAMLANDI

2023 Yılının Ocak ayında İskilip Sanayici ve İşadamları Derneğinin kurulmasıyla başlayan İskilip’e Organize Sanayi Bölgesi kurulması sürecinde 3. faza geçildi.

GÜNDEM      23 Mart 2023 - 17:43     0

OSB KURULUMU İÇİN YOLUN YARISINDAN FAZLASI TAMAMLANDI

 

Bir yılda bitmez denen süreç başta Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Kaymakam Yunus Emre Vural ve Belediye Başkanı Ali Sülük ün destekleriyle 3 ay gibi sürede resmi prosedürde yolun yarısından fazlası tamamlandı. 

 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın İskilip OSB ile ilgili olumlu görüşünden sonra Çorum Valiliğinin 20 Mart tarihli yazısı ile Atatürk Orman Çiftliği karşısındaki yerin seçimi için  Çorum’da bulunan 10 kamu kuruluşundan 17 Nisan tarihine kadar olumlu görüş istenmiştir.   

 4.Fazda ise Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı uzmanlarının İskilip’e gelerek Akşemseddin Organize Sanayi Bölgesi arazisinde keşif yaptıktan sonra Tarım ve Orman Bakanlığının kamu yararına başvurulacaktır.      İskilip AOSB ile ilgili bilgi verenİskilip Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Fikret Kısar kamu yararı kararı çıktıktan sonra çok hızlı hareket edilerek Mevzii İmar planı yapılıp akabinde Sanayi parselleri teşekkül ettirilecektir. Yılbaşında alt yapı ile ilgili ilk kazmayı vuracağımıza inancım tamdır” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ