Deva Partisi’nin Başkan adayı Mustafa Gökmen oldu

Okuduğunuz haber
ÖZDENUR ÖZMEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

İskilip Polisi otobüslerde emniyet kemeri uygulaması yaptı

Anasayfa   /    Spor    /    Özdenur Özmez Türkiye şampiyonu

SON DAKİKA ! Özdenur Özmez Türkiye şampiyonu

Belediye İskilipspor bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Güreşçi Özdenur Özmez Afyokarahisar’da düzenlenen müsabakalarda Türkiye Şampiyonu oldu. Özmez, Milli takımda dünya ve Avrupa şampiyonalarında rakipleri ile yarışacak.

SPOR      18 Subat 2024 - 14:54     0

Özdenur Özmez Türkiye şampiyonu

 

Belediye Başkanı Ali Sülük; “Afyonkarahisar’da düzenlenen U17 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası için ilçemizden uğurladığımız sporcularımızdan güzel haberler gelmeye başladı.

İlçemizi temsil eden, Belediye İskilip Spor Kulübü sporcumuz Özdenur Özmez 61 Kg’da Türkiye Şampiyonu olarak göğsümüzü kabarttı.

Milli takım ile çıkacağı Dünya ve Avrupa şampiyonalarında başarılar dileriz”

Şampiyonanın 25 Şubat’a kadar devam ettiği kaydeden Belediye Başkanı Ali Sülük; “16-25 Şubat tarihlerinde Afyonkarahisar’da devam etmekte olan ‘U20 Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası’ ve ‘U17 Serbest Erkekler Türkiye Güreş Şampiyonası’ müsabakalarında ilçemiz adına ter dökecek Belediye İskilip Spor Kulübü sporcularımıza başarılar dilerim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ