ÇİFTÇİMİZ RAHAT OLSUN, KİMSENİN ÜRÜNÜNÜ TARLADA BIRAKMAYIZ

Okuduğunuz haber
ÖZLENEN BİRLİKTELİK

HEMŞEHRİMİZ ARIKOĞLU’NUN “DÜŞ YAKAMDAN” ADLI KİTABI ÇIKIYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    ÖZLENEN BİRLİKTELİK

ÖZLENEN BİRLİKTELİK

İskilip’te Kaymakam Beyazıt Bestami Alkan’dan bu yana tam olarak sağlanamayan birlik ve beraberlik atmosferi yeni atanan Kaymakam Yunus Emre Vural’la yeniden inşa ediliyor.

GÜNDEM      08 Eylül 2022 - 22:18     0

ÖZLENEN BİRLİKTELİK

KAYMAKAM VURAL TOPLUMUN TÜM KATMANLARI İLE İYİ İLİŞKİLER İÇİNDE

Gençliği, enerjisi, birikimi ile bürokrasi, sivil toplum, kamu kurumları, toplumun tüm katmanları  ve başta Belediye olmak üzere halkla kurduğu diyalog ve çözüm odaklı çalışması ile kısa sürede vatandaşın takdirini kazanan Kaymakam Yunus Emre Vural’ın sağladığı birlik ve beraberlik havası vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

MYO’NA KAYIT YAPTIRAN 100 ERKEK ÖĞRENCİYE KALACAK YER BULUNDU

İskilip Meslek Yüksekokulunu tercih eden öğrencilerin ve velilerinin ilk sıkıntısı barınma sorunu olduğu bilinen bir gerçek. Bu sorunu gören Kaymakam Vural Belediye Başkanı Ali Sülük’le sorunun çözümü için çalışma başlattı.

Kaymakam Vural, Başkan Ali Sülük, yapıcı kişiliği ve kurduğu iyi diyaloglarla tanınan Belediye Meclis Üyesi Murat Kiraz’la ekip halinde sorunun çözümü için yapılan çalışmalardan olumlu sonuç alındı.  İnci Apart’ta kalan kız öğrencilerin kız yurduna taşınması sağlanarak 100 erkek öğrenci buraya yerleştirildi.

KAYMAKAMLIK VE BELEDİYENİN İŞBİRLİĞİNDEN İSKİLİP KAZANIR

Kaymakam Yunus Emre Vural İskilip’e festivalden kısa bir süre önce göreve başladı. Belediyenin organize ettiği festivalin tüm etkinliklerinde bulunarak topluma birlik, beraberlik mesajları verdi. Tüm kurumlarla beraber Belediye yönetiminin ve Kaymakamlığın işbirliği içinde olması her bakımdan İskilip’e güç katacaktır. Kuşkusuz bu birlik ve beraberlikten kazanan İskilip ve İskilip halkı olacaktır.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ