TOGG İSKİLİP’TE TANITILDI

Okuduğunuz haber
PARKE TESİSİ ÜRETİYOR, EKİPLER ÇALIŞIYOR

BU AKŞAM TRT BELGESEL'DE “İSKİLİP DOLMASI”

Anasayfa   /    Gündem    /    PARKE TESİSİ ÜRETİYOR, EKİPLER ÇALIŞIYOR

PARKE TESİSİ ÜRETİYOR, EKİPLER ÇALIŞIYOR

İskilip Belediyesi’nin Belediye Başkanı Ali Sülük’ün vaatlerinden olan Beton Parke Üretim Tesisi dekoratif kilit parke üretimine aralıksız devam ederken ekiplerde ihtiyaç olan bölgelerde kilit parke döşeme işine devam ediyor.

GÜNDEM      20 Mayis 2023 - 12:57     0

PARKE TESİSİ ÜRETİYOR, EKİPLER ÇALIŞIYOR

 

BELEDİYE KENDİ PARKE TAŞINI KENDİSİ ÜRETİYOR

Havaların ısınmasıyla birlikte kış şartlarında bozulmuş ya da ekonomik ömrünü tamamlamış parke taşlarının yerine belediyenin kendi üretimi olan kilit parke taşları döşeniyor.

YENİ İMAR YOLLARI AÇILIYOR

Diğer yandan imara uygun yerlerde yeni imar yolları açılarak ulaşımda kolaylık sağlanıyor. Açılan yollarda çevre düzenleme çalışmaları da yapılıyor.

ALİ SÜLÜK; “ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA ÇALIŞIYORUZ”

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; ““İlçemizde imara uygun bulunan yeni yolları açarak çevre düzenlemelerini yapıyoruz. Üretken Belediyecilik anlayışımızla hayata geçirdiğimiz Beton Parke Tesisimizde üretmiş olduğumuz kilit parkelerle yeni yollarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ