OĞUZLAR BELEDİYE BAŞKANI ÇİFTÇİLERLE HARMANA GİRDİ

Okuduğunuz haber
PAZARDAN EVE ÜCRETSİZ SERVİS

ÖSYM BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

Anasayfa   /    YAŞAM    /    PAZARDAN EVE ÜCRETSİZ SERVİS

PAZARDAN EVE ÜCRETSİZ SERVİS

İskilip Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile başlattığı çalışmalar devam ediyor.

YAŞAM      03 Agustos 2022 - 13:49     0

PAZARDAN EVE ÜCRETSİZ SERVİS

 

Belediye Başkanı Ali Sülük’ün göreve geldiğinde başlattığı pazardan eve ücretsiz servis hizmeti aralıksız devam ediyor. Belediye araçları Pazar alışverişini yapan vatandaşları mahallesine kadar götürüyor. Özellikle yaşlılar ve kadınlar için önemli olan servis hizmeti sıcak havalarda daha da değer kazanıyor.

VATANDAŞ UYGULAMADAN MEMNUN

Pazar yerine özellikle uzak mahallelerden gelen vatandaşlar belediyenin bu hizmetinden memnun. Başlattıkları tüm sosyal belediyecilik çalışmalarını bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da aralıksız devam ettireceklerini belirten Belediye Başkanı Ali Sülük; “Sosyal belediyecilik anlayışı ile Çarşamba günleri , uzak mahallelerden pazar alışverişine  gelen halkımızı,  ücretsiz evlerine kadar götürüyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ