HÜSEYİN GAZİ TÜRBESİ RESTORE EDİLİYOR

Okuduğunuz haber
RESTORASYONLAR İÇİN ÖNEMLİ GELİŞMELER

İSKİLİP İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    RESTORASYONLAR İÇİN ÖNEMLİ GELİŞMELER

RESTORASYONLAR İÇİN ÖNEMLİ GELİŞMELER

İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural ve Belediye Başkanı Ali Sülük restorasyon ve Sokak Sağlıklaştırma projeleri başta olmak üzere İskilip’te yapılması gereken işler konusunda görüşmelerde bulundular.

GÜNDEM      14 Aralik 2022 - 14:02     0

RESTORASYONLAR İÇİN ÖNEMLİ GELİŞMELER

 

Bu kapsamda Kaymakam Vural ve Başkan Ali Sülük Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanvekili Hakan Yüksel, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı ile görüşme gerçekleştirdiler.

SÜLÜK; “İLÇEMİZİN GELECEĞİ İÇİN BİR DİZİ GÖRÜŞMELERDE BULUNDUK”

Görüşmelerle ilgili olarak İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük “İlçe Kaymakamımız Yunus Emre Vural ile birlikte yapmış olduğumuz Ankara gezisinde, bizlere her konuda destek olan Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanvekili Sayın Hakan Yüksel Savcımızla ilçemizin geleceği için bir dizi ziyaretlerde bulunduk.

KALE, SAKARYA İLKOKULU, SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA VE ARASTALARIN RESTORASYONU İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ.

Ziyaretlerimiz esnasında Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcımız Sn. Nadir Alparslan ve Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Sn. Gökhan Yazgı ile görüşmelerimiz neticesinde ilçemizin tarihi dokusunu korumak için İskilip Kalesi ve Restorasyonu, Sakarya İlköğretim Okulu Restorasyonu, Sokak Sağlıklaştırma Projesi ve Tarihi Arastalarımızın Restorasyonlarıyla ilgili destek sözlerini aldık.

İlçemiz için el ele vererek mücadele ettiğimiz Sayın Kaymakamımız Yunus Emre Vural’a, bizlere desteklerini esirgemeyen Çorum Milletvekillerimiz Sayın Oğuzhan Kaya ve Ahmet Sami Ceylan’ a, her daim yanımızda olan Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanvekili Sayın Hakan Yüksel Savcımıza; kabullerinden dolayı Sayın bürokratlarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ