KISAR; “OSB İÇİN BİR GÜNDE 32 TALEP GELDİ”

Okuduğunuz haber
ŞAHİN'DEN KURBAN VE YAĞIŞ DUASINA DAVET

CUMHURBAŞKANI NEREDE, MİLLETVEKİLİ CEYLAN ORADA!

Anasayfa   /    Gündem    /    ŞAHİN'DEN KURBAN VE YAĞIŞ DUASINA DAVET

ŞAHİN'DEN KURBAN VE YAĞIŞ DUASINA DAVET

İskilip Ziraat Odası Başkanı Seyfullah Mücahit Şahin Cuma namazı sonrası yağış için kurban kesileceğini ve dua edileceğini söyleyerek yapılacak programa tüm İskiliplileri davet etti.

GÜNDEM      27 Ocak 2023 - 02:46     0

ŞAHİN'DEN KURBAN VE YAĞIŞ DUASINA DAVET

 

Şahin yaptığı açıklamada; “Mübarek üç aylarda bugün idrak edeceğimiz “Regaib Gecemiz” hayırlara, bereketli yağışlara, bolluğa, af ve bağışlanmamıza vesile olsun, Rabbimiz diğer mübarek gecelere de sağlık ve afiyetle eriştirsin duası ile tüm oda üyelerimizi ve hemşehrilerimizi selamlıyorum.

Bu vesile ile de yarın Cuma Namazı akabinde İskilip Ulu Camii'nde Rahmet ve Merhamet sahibi Rahman ve Rahim olan Allah Azze ve Celle'ye sığınarak yağmur ve bereketli yağış duasında bulunarak, dualarımızın kabulü adına Allah rızası için kurbanlar eda edeceğiz.

Kara, yağmura çok çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde, bu mübarek ayları da vesile bilerek yaşlılarımızla, çocuklarımızla hep beraber siz hemşehrilerimizi duaya icabete davet ediyorum.

Dualarda buluşmak üzere tüm hemşehrilerimizi saygı ve hürmetlerimi bildiriyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ