YİNE GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTIN OSMAN!

Okuduğunuz haber
ŞAMPİYONLAR VEKİLİ ZİYARET ETTİ

ÇORUMLU ÜSTEĞMEN ŞEHİT OLDU

Anasayfa   /    Spor    /    ŞAMPİYONLAR VEKİLİ ZİYARET ETTİ

ŞAMPİYONLAR VEKİLİ ZİYARET ETTİ

Belediye İskilipspor Kulübü Güreş Takımının başarılı sporcuları Ferhat Yiğit ve Enes Kavlu, Başkan Vekili Murat Kiraz’ı makamda ziyaret etti.

SPOR      27 Mayis 2022 - 16:54     0

 ŞAMPİYONLAR VEKİLİ ZİYARET ETTİ

 

Belediye İskilipspor Teknik Sorumlusu Galip Gül, Güreş Takım Antrenörü Âdem Uysal, Fransa’nın Normandiya Şehrinde düzenlenen müsabakada Olimpiyat ikincisi olan Ferhat Yiğit ve Bursa’da Türkiye Şampiyonu olan Enes Kavlu ile birlikte ziyaret ederek, ‘Başkan Ali Sülük ve Başkan Vekili Murat Kiraz’a desteklerinden dolayı teşekkür’ ettiler.

 

Ziyaret sonrasında Belediye İskilipspor Teknik Sorumlusu Galip Gül, “ Kulübümüze desteklerini esirgemeyen ve spor camiasının her zaman yanında olan Sayın Başkanımız Ali Sülük Bey’e, Başkan Vekilimiz Murat Kiraz Bey’e,  Kulübüm ve sporcularım adına desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

Başkan Vekili Murat Kiraz, “Olimpiyatlarda ve Ülkemizde düzenlenen müsabakalarda önemli şampiyonluklara imza atmış Sporcularımızı misafir ettik. Spor Camiasına olan desteğimiz, gelen başarılardan sonra her geçen gün biraz daha artıyor.

 

Azimleri, gayretleri ve başarıları için gençlerimizi, Antrenörümüz Âdem Uysal'ı ve ailelerimizi tebrik ediyorum” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ