BAŞKAN, ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Okuduğunuz haber
ŞAMPİYONLARDAN ÜNLÜ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    ŞAMPİYONLARDAN ÜNLÜ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ŞAMPİYONLARDAN ÜNLÜ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü; “İlçemizdeki gençlerimizin başarısı için eğitimi desteklemeye devam ediyoruz.

KÜLTÜR VE SANAT      01 Mart 2022 - 15:21     0

ŞAMPİYONLARDAN ÜNLÜ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

Bayat ilçesi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri, Çorum Merkezde düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Halk Oyunları Yıldızlar Mahalli Müsabakalarında il birincisi oldu.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Uçar, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’ye vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

 

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü; “İlçemizdeki gençlerimizin başarısı için eğitimi desteklemeye devam ediyoruz. En büyük yatırımımız; Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizdir. Şampiyonlarımızı kutluyor, başarılarının devamını temenni ediyorum. Amasya’da yapılacak olan müsabakada başarılar diliyorum.” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ