|
Şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi GÜNDEM 20 Subat 2026 - 12:04 0
Programa ev sahipliği yapan İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, ramazanın ilk orucunu şehit yakınları ve gazilerle birlikte açmanın büyük anlam ve değer taşıdığını belirterek, bu tür etkinliklerin bir araya gelme fırsatı sunduğunu ifade etti.
Polat, "Devletimiz ve milletimiz, aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimiz sayesinde bugünlere ulaştı. Davetimizi kabul edip programa teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Programa şehit yakınları ve gaziler, Belediye Başkanı İsmail Çizikci, İlçe Emniyet Müdürü Önder İstanbul, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Eftal Kaplan, Askerlik Şubesi Başkan Vekili Personel Asteğmen Burak Kaplan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Seydi Tabur, İlçe Müftüsü Şuayip Güllü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili Ayşe Avkan katıldı.
X
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.
X
Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.
BAKMADAN GEÇMEYİN
FOTO GALERİ SON DAKİKA HABERLERİ
|