İSKİLİP ATIF HOCA DEVLET HASTANESİNE 10 TABİP, İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE 1 TABİP

Okuduğunuz haber
SEMİH YALÇIN ÇORUM’A GELDİ

GENÇ KIZILAY, TEKNOFEST ÇOŞKUSUNU YAŞADI

Anasayfa   /    Siyaset    /    SEMİH YALÇIN ÇORUM’A GELDİ

SEMİH YALÇIN ÇORUM’A GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın MHP Çorum İl Başkanlığı’na geldi.

SİYASET      02 Eylül 2022 - 15:38     0

SEMİH YALÇIN ÇORUM’A GELDİ

 

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın Çorum’a geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın MHP Çorum İl Başkanlığı’na geldi. Yalçın’ı Çorum’a gelişinde İl Başkanı Agah Karapıçak, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya ve parti yöneticileri karşıladı.

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Semih Yalçın Başkan'ımız Teşkilatımıza ziyarette bulundular.

Yoğun gündem çalışmaları arasında ziyaretleriyle bizleri onurlandıran kıymetli Başkan'ımıza şahsım ve teşkilatlarımız adına çok teşekkür ediyorum.

Sağ olsunlar var olsunlar” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ