BAYAT’A ÇIRAKLIK EĞİTİM MERKEZİ AÇILDI.

Okuduğunuz haber
SENDİKACILARDAN BAŞKAN SÜLÜK’E ZİYARET
Anasayfa   /    Eğitim    /    SENDİKACILARDAN BAŞKAN SÜLÜK’E ZİYARET

SENDİKACILARDAN BAŞKAN SÜLÜK’E ZİYARET

Ali Sülük; "Türk Eğitim-Sen İskilip İlçe Başkanlığına ataması yapılan Sayın Orhan Sağır öğretmenimizi yeni görevi için tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

EĞİTİM      23 Aralik 2021 - 15:34     0

SENDİKACILARDAN BAŞKAN SÜLÜK’E ZİYARET

 

SENDİKACILARDAN BAŞKAN SÜLÜK’E ZİYARET

Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Selim Aydın ile Türk Eğitim-Sen İlçe Başkanlığı görevine atanan Orhan Sağır ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Ali Sülük’ü makamında ziyaret etti.

 

Başkan Sülük ziyaret sonrası; “Nazik ziyaretlerinden dolayı, Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Başkanı Sayın Selim Aydın, Türk Eğitim-Sen İskilip İlçe Başkanı Sayın Orhan Sağır ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim. Türk Eğitim-Sen İskilip İlçe Başkanlığına ataması yapılan Sayın Orhan Sağır öğretmenimizi yeni görevi için tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ