ŞAMPİYONA KARŞILAMA TÖRENİ

Okuduğunuz haber
“SÖZ VERİYORUM OLİMPİYATLARDA DA İSTİKLAL MARŞIMIZI OKUTACAĞIM”

MHP’Lİ BAŞKANLARDAN BAKAN KURUM’A ZİYARET

Anasayfa   /    Spor    /    “SÖZ VERİYORUM OLİMPİYATLARDA DA İSTİKLAL MARŞIMIZI OKUTACAĞIM”

“SÖZ VERİYORUM OLİMPİYATLARDA DA İSTİKLAL MARŞIMIZI OKUTACAĞIM”

Şampiyon güreşçimiz Belediye önünde Belediye Başkan Vekili Hatun Çam, belediye yetkilileri, ailesi ve çok sayıda İskilipli tarafından karşılandı.

SPOR      20 Temmuz 2022 - 16:28     0

  “SÖZ VERİYORUM OLİMPİYATLARDA DA İSTİKLAL MARŞIMIZI OKUTACAĞIM”

 “SÖZ VERİYORUM OLİMPİYATLARDA DA İSTİKLAL MARŞIMIZI OKUTACAĞIM”

Belediye İskilipsporlu Avrupa Şampiyonu Enes Kavlu bu gün memleketi olan İskilip’e geldi. Şampiyon güreşçimiz Sanayi kavşağında İskilipliler tarafından karşılandı. Karşılama töreninde İskilip girişinden Belediye önüne kadar yanında hocası Adem Uysal’la beraber İskilip turu atıldı.

Şampiyon güreşçimiz Belediye önünde Belediye Başkan Vekili Hatun Çam, İskilip Gençlik ve Spor Müdürü Şevket Akkocaoğlu, belediye yetkilileri, ailesi ve çok sayıda İskilipli tarafından karşılandı. Güreşçimiz Enes Kavlu ve hocası Adem Uysal’ın duygulandığı gözlerden kaçmadı.

Belediye Meclis Salonunda hediye takdim eden Belediye Başkan Vekili Hatun Çam; “Bize bu güzel duyguları yaşattığı için Enes’imize çok teşekkür ediyorum. Hocası Adem Uysal’a ve ailesini de teşekkür ediyor, başarılarının devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Şampiyon Güreşçimizin hocası Adem Uysal’da “Türk güreşçilerinin ilk amacı bayrağımızı dalgalandırmak ve İstiklal Marşımızı okutmaktır. Enes altın madalya kazanıp şampiyon olarak bayrağımızı dalgalandırdı. Hepimizi gururlandırdı. Diğer yarışmalarda ve olimpiyatlarda da aynı başarıyı göstereceğine inanıyor, tebrik ediyorum” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ