SU KAYNAKLARI VERİMLİ KULLANILMALI - İskilip'in Araştırmacı Haber Sitesi

KAYRICI’YA ÖZEL İDARE’DE SICAK KARŞILAMA!

OkuduÄŸunuz haber
SU KAYNAKLARI VERİMLİ KULLANILMALI

KAYRICI’DAN ÇORUM FUTBOLUNU KURTARACAK ÖNEMLİ BİR PROJE!

Anasayfa   /    Siyaset    /    SU KAYNAKLARI VERİMLİ KULLANILMALI

SU KAYNAKLARI VERİMLİ KULLANILMALI

MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, DSİ Müdürlüğü’nü ziyaret etti

SİYASET      08 Mayis 2023 - 15:01     0

SU KAYNAKLARI VERİMLİ KULLANILMALI

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’da sulanabilir arazi oranının artırılarak, su kaynaklarının verimli kullanılması gerektiÄŸini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında DSİ Åžube MüdürlüÄŸü’nü ziyaret eden Vahit Kayrıcı, Åžube Müdürü Murat Kabakçı ile görüÅŸtü.

Ülkü Ocakları İl BaÅŸkanı Orhan Tosik, Türk Büro-Sen Genel BaÅŸkan Yardımcısı Sami Çam, önceki dönem il baÅŸkanı Hüseyin Esenyel ve teÅŸkilat mensuplarının da yer aldığı ziyarette DSİ Åžube Müdürü Kabakçı’dan faaliyetleri hakkında bilgi alan Vahit Kayrıcı, Çorum’un sanayileÅŸmenin yanında bir tarım kenti olduÄŸuna vurgu yaptı. Çorum’un son derece verimli kullanılmaya elveriÅŸli arazilerinin olduÄŸunu anlatan Vahit Kayrıcı, sulu tarım ile susuz tarım arasındaki farkı 7 kat olduÄŸuna dikkat çekti. Çorum’da da sulu tarım yapılmaya uygun arazilerin bulunduÄŸunu söyleyen Kayrıcı, “BaÅŸta Çorum ovası olmak üzere Alaca, Sungurlu, İskilip, Bayat, UÄŸurludaÄŸ ve Mecitözü bölgelerinde su kaynaklarını verimli kullanarak sulu tarıma yönelik projeler geliÅŸtirilebilir. Bu konuda milletvekili seçilmem halinde çalışmalar yapacağım. Arazilerin durumuna göre projeler geliÅŸtirip, sulu tarım yapılabilen arazi oranını artırmayı amaçlıyoruz” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ