“MİLLETİMİZİN GÖZÜ KULAĞI OLAN BASINIMIZIN FEDAKARLIĞINI TAKDİRLE KARŞILIYORUM”

Okuduğunuz haber
SÜLÜK; “İSKİLİP HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK”

KAYMAKAM VURAL KÖY OKULUNU ZİYARET ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    SÜLÜK; “İSKİLİP HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK”

SÜLÜK; “İSKİLİP HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK”

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük çeşitli vesilelerle esnafla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor. Belediye hizmetlerini İskilip esnafının ve vatandaşların taleplerini alarak değerlendiriyor.

GÜNDEM      09 Ocak 2023 - 15:20     0

SÜLÜK; “İSKİLİP HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK”

 

ESNAF VE VATANDAŞIN GÖRÜŞLERİNİ ALIYOR

Hafta sonlarında kahvaltılı toplantılar, hafta içinde de ziyaretlerle esnaflarla bir araya gelen Başkan Ali Sülük yaptıkları ve yapacak oldukları hizmetlerle ilgili esnaf ve vatandaşların da görüşlerini aldıklarını, üretken belediyecilik anlayışı hizmette kaliteyi artırmaya çalıştıklarını belirtti.

İSTEK, TALEP VE SORUNLAR DİNLENEREK DEĞERLENDİRMEYE ALINIYOR

Ali Sülük konu ile ilgili olarak; “Belediyemizin yaptığı çalışmaları esnafımızla paylaşıyor, vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Onların isteklerini, sorunlarını dinliyoruz. Yaptığımız hizmetleri esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz.

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE EN İYİ HİZMETİ SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ

Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına 'Üretken Belediyecilik' anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan İskilip'imize hep birlikte katkı sunuyoruz. Çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ