ÇANAKKALE ZAFERİNİN 108. YILINDA ŞEHİTLERİMİZ ANILDI

Okuduğunuz haber
TALİP EKEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

KAYA; “ÇANAKKALE ZAFERİ, ŞAYANI HAYRET VE TEBRİK BİR MİSALDİR”

Anasayfa   /    Siyaset    /    TALİP EKEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

TALİP EKEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Hemşehrimiz Talip Eken bu gün Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığında düzenlenen geniş katılımlı toplantı ile Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

SİYASET      18 Mart 2023 - 17:27     0

TALİP EKEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

Toplantıya İl Başkanı Ümit Er ve İl yönetimi, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, İskilip İlçe Başkanı Yusuf Var, muhtarlar, medya mensupları ile çok sayıda partili katıldı.

Çanakkale Zaferinin 108. Yıldönümü dolayısıyla saygı duruşu ile başlayan toplantıda CHP Çorum Milletvekili aday adaylığını açıklayan hemşehrimiz Talip Eken özetle; “ Hep beraber sen, ben değil, biz olarak üretimden yana olanları desteklemek zamanı gelmiştir.

Üretmeyen milletler diğer milletlerin kölesi olur. Deprem ülkemizin gerçeği ise bilimin ışığında, teknoloji imkanları ile gereğini yaparak insanların hayatını korumak önceliğimiz olacak.

Emekçilik ve çiftçilikte 40 yıllık birikimim var. Bu birikimi hiçbir kibir ve üstten bakış olmadan halkımın hizmetine sunmak istiyorum.

Sizlerin desteği ile TBMM’de halkımın sesi olmak için aday adayı oldum. Hepinize saygılarımı, sevgilerimi, şükranlarımı sunuyorum” dedi

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ