KAYA UYARDI; “REHAVETE KAPILMAYIP SANDIĞA GİDELİM”

Okuduğunuz haber
TAPU MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

KAYRICI TBMM’DE MİLLETVEKİLİ KAYDINI YAPTIRDI

Anasayfa   /    Gündem    /    TAPU MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

TAPU MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Kaymakam Yunus Emre Vural ve Belediye Başkanı Ali Sülük Tapu Kadastro Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıldönümü ve Tapu Etik Günü vesilesi ile İlçe Tapu Müdürü Enver Baskın’la, Kadastro Birim Amiri Emin Yumurtacı’yı ziyaret ettiler.

GÜNDEM      23 Mayis 2023 - 16:00     0

 TAPU MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

 

Kaymakam Yunus Emre Vural ve Başkan Ali Sülük tebrik ziyaretinde personelinde günlerini kutlayarak başarılı çalışmalar  temennisinde bulundular.

Ziyaretle ilgili yazılı açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ali Sülük; “Tapu ve Kadastro teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü vesilesiyle, Kaymakamımız Yunus Emre Vural ile birlikte; İlçe Tapu Müdürümüz Enver Baskın’ı, Kadastro Birim Amirimiz Emin Yumurtacı'yı ve personellerini ziyaret ederek, iyi çalışmalar diledik” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ