CEYLAN, “BU OYUNU BOZMAK BİZİM BOYNUMUZUN BORCUDUR”

Okuduğunuz haber
TEHLİKELİ ALANDA TEL ÖRGÜ VE BARİYER ÇALIŞMASI

AKARYAKITTA CİDDİ DÜŞÜŞ BEKLENİYOR

Anasayfa   /    YAŞAM    /    TEHLİKELİ ALANDA TEL ÖRGÜ VE BARİYER ÇALIŞMASI

TEHLİKELİ ALANDA TEL ÖRGÜ VE BARİYER ÇALIŞMASI

İskilip Belediyesi, yıkılan Meslek Yüksekokulu yanında ki kaldırımda halkın can güvenliği için tel örgü çalışması yaptı.

YAŞAM      21 Aralik 2021 - 12:03     0

TEHLİKELİ ALANDA TEL ÖRGÜ VE BARİYER ÇALIŞMASI

 

Belediye ekipleri, yaya can güvenliğini sağlamak amacıyla çürük raporu verildikten sonra yıkımına başlanan Meslek Yüksekokulu yanındaki tehlikeli kaldırımda, tel örgü bariyer çalışması yaptı.

 

“ÖNCE CAN GÜVENLİĞİ”

 

Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada, “ Çalışmalarımızda ‘Önce Can Güvenliği’ tedbiri diyerek işçilerimizin ve halkımızın can güvenliğini önemsiyoruz. Meslek Yüksekokulu yanında ki tehlike arz eden kaldırımda yaptığımız tel örgü bariyer çalışmasıyla; halkımız güvenli bir şekilde yaya kaldırımını kullanmasını sağladık. “Önce ilçem ve halkım” diyerek sizlere hizmet etmek için çalışıyoruz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ