ENES, AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU.

Okuduğunuz haber
TURNUVANIN ŞAMPİYONU; GIRIŞANLAR SPOR

SU KUYUSUNDA ÖLÜ BULUNDU

Anasayfa   /    Spor    /    TURNUVANIN ŞAMPİYONU; GIRIŞANLAR SPOR

TURNUVANIN ŞAMPİYONU; GIRIŞANLAR SPOR

Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvasında Gırışanlar Spor birinci, Değirmen Cafe ikinci, İskilipspor üçüncülüğü elde etti.

SPOR      19 Temmuz 2022 - 15:38     0

TURNUVANIN ŞAMPİYONU; GIRIŞANLAR SPOR

 

Turnuvada 15 takım mücadele etti. Dün oynanan final maçından sonra kupa töreni düzenlendi. Belediye İskilipspor yönetici ve hocası Galip Gül oyuncularla destek olanlara teşekkür etti.

Galip Gül yayınladığı teşekkür mesajında; “Kulübümüz adına her yıl düzenlemiş olduğumuz, 15 Takımın mücadele ettiği geleneksel halısaha turnuvamızda, şampiyon, Gırışanlar Spor, İkinci Değirmen Cafe, üçüncü İskilip Spor oldu.

Turnuvada desteklerini esirgemeyen İskilip Belediye Başkanı Sayın Ali Sülük’e ve Alıcılar Tarım Burhan Alıcı'ya takımlarımız ve şahsım adına teşekkür ederim.

Kupa final maçında bizleri yalnız bırakmayan; İskilip Belediyesi Başkan Vekili Sayın Murat Kiraz'a Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sayın Ferhat Arıcı'ya,Jandarma Komutanımız, Sayın Hakan Güven'e İlçe Emniyet Müdürlüğümüz adına, Sayın Muhammed Semih Çolak'a Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Sayın İsmet Uslu'ya Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Sayın Osman Top'a Gençlik İlçe Spor Müdürü Sayın Şevket Akkoca 'ya İlçe Müftülüğümüz adına Sayın Mustafa Yeşildere'ye haber desteği için Bekmezci'ye  Ali Arıcı'ya Osman Çakmak'a ve Şaban Balcı'ya Belediye Çevre Mühendisi kardeşimiz Muhammed Çam'a Kulüp eski Başkanımız Sayın Coşkun Akkoca'ya yönetim kurulu üyelerimiz,Kazım Civek ve Kadir Zeren'e Hakemlerimiz, Serhat Siyakus,Emrah Gündüz,ve Ferhat Gündüz'e Centilmence mücadele eden takımlarımıza, maçları takip eden hep yanımızda olan, seyircilerimize şahsım ve Kulübümüz adına şükranlarımı sunarım” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ