OĞUZLAR GÖNÜLLÜLERİ İSKİLİP’TEYDİ

Okuduğunuz haber
TURŞU FABRİKASININ İŞLETME KAYIT BELGESİ ALINDI

HALLI KÖYÜ CAMİ İMAM LOJMANI TAMAMLANDI

Anasayfa   /    Ekonomi    /    TURŞU FABRİKASININ İŞLETME KAYIT BELGESİ ALINDI

TURŞU FABRİKASININ İŞLETME KAYIT BELGESİ ALINDI

FABRİKANIN AÇILIŞI EN KISA ZAMANDA YAPILACAK

EKONOMİ      01 Agustos 2022 - 11:18     0

TURŞU FABRİKASININ İŞLETME KAYIT BELGESİ ALINDI

 

İskilip Belediyesi tarafından hanımlara ekonomik katkı sağlamak amacıyla kurulumu tamamlanan Turşu Fabrikası’nın işletme kayıt belgesi alındı. Başkan Sülük hanımlara ve İskilip’e ekonomik fayda sağlayacak fabrikanın en kısa zamanda açılışının yapılacağını söyledi.

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Göreve geldiğimiz günden itibaren, ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışıyla İlçemiz ve kadınlarımıza ekonomik katkı sağlaması hedefi ile kurduğumuz Kadın Kooperatifimiz meyvelerini vermeye başladı.

FABRİKANIN AÇILIŞI EN KISA ZAMANDA YAPILACAK

Belediyemiz katkılarıyla Makine ve Ekipmanlarına kavuşan Kadın Kooperatifimiz; Tescilli İskilip Turşumuzun üretimi İşletme Kayıt Belgesini aldı. En yakın zamanda Turşu Fabrikamızın açılışını gerçekleştirerek, İlçemiz ekonomisine ve kadınlarımıza ekonomik katkı sağlayacağız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ