YÖRESEL ÜRÜNLER SATIŞ MAĞAZASI AÇILDI

Okuduğunuz haber
ÜLKÜCÜLER KAYAAĞZI KÖYÜ’NDE TOPLANDI
Anasayfa   /    Siyaset    /    ÜLKÜCÜLER KAYAAĞZI KÖYÜ’NDE TOPLANDI

ÜLKÜCÜLER KAYAAĞZI KÖYÜ’NDE TOPLANDI

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Adım Adım 2023 “Köyüm Benim” Sohbet Toplantısı programı bu gün İskilip’in Kayaağzı köyünde gerçekleştirildi.

SİYASET      04 Kasim 2022 - 20:56     0

ÜLKÜCÜLER KAYAAĞZI KÖYÜ’NDE TOPLANDI

 

TOPLANTIYA İLGİ YOĞUN OLDU

Halkın yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez MYK üyeleri A. Kürşad Azkur, Hüseyin Edis, MHP Çorum Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya,  İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, İl Genel Meclis Üyesi Doğan Uçar, Bayat İlçe Başkanı Bekir Güngör, köy muhtarları, çevre köylerden gelen vatandaşlar katıldı.

AZKUR; “MAKAM DERDİNDE DEĞİL, VATAN DERDİNDEYİZ”

MHP Genel Merkez MYK Üyeleri A. Kürşat Azkur katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada özetle 2023 seçimlerinin ülkemizin bekası, büyümesi için son derece önemli olduğuna işaret etti. Azkur MHP olarak makam derdiyle değil, vatan derdiyle sahalarda olduklarını söyledi. Azkur konuşmasında Ülkemizin içinde ve dışında verilen mücadelenin sürdürülebilmesi için Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakının kazanmasının hayati önem taşıdığına dikkat çekti.

ALİ SÜLÜK; “MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ CUMHURBAŞKANI ADAYINI AÇIKLAMIŞ VE TABANA İNMİŞ BİR PARTİDİR”

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı konuşmada  birinci ve önemli olan konunun Milliyetçi Hareket Partisinin 2 yıl önceden Cumhurbaşkanı adayını ilan etmiş olması, diğer önemli bir konunun da Milliyetçi Hareket Partisinin, il,il,ilçe ilçe, köy, köy tabana inmesi ve Cumhur ittifakını anlatmasının  değerli ve önemli olduğunun altını çizdi. Sülük “Başta Genel Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sizlerden İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük olarak ricam; bir oy Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, bir oyda Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayına vermenizdir” dedi.

EDİS; “GÜCÜ ÜRETEN KESİM ELİNDE TUTACAKTIR”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez MYK Üyesi Hüseyin Edis yaptığı konuşmada özetle;  tarımsal üretimin önemine işaret ederek gücü üreten kesimin elinde tutacağını, yaşanan ekonomik sıkıntının kısa sürede atlatılacağını söyledi.  Edis “Bu toplantılarda sizin sorunlarınızı biz topluyoruz, rapor haline getiriyoruz, sorunlar ve çözüm önerileri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından Sayın Cumhurbaşkanımıza iletiliyor ve sonuç alıyoruz.  Bu gün harcanan çabaların boşa gitmemesi, ülkenin eski istikrarsız günlere geri dönmemesi için bir dönem daha yetki verilmesini istiyoruz” dedi.

Konuşmalardan sonra vatandaşın talepleri MYK  Üyeleri Azkur ve Edis , Belediye Başkanı Ali Sülük  ve İlçe Başkanı Ali Alıcı tarafından cevaplandırılarak notlar alındı.  Toplantının amacına ulaşması ve başarılı geçmesi için İl Genel Meclis Üyesi Doğan Uçar’ın çabaları gözden kaçmadı.

İskilipost

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ