MHP İLÇE TEŞKİLATINDAN BAŞKAN SÜLÜK’E ‘GEÇMİŞ OLSUN’ ZİYARETİ

Okuduğunuz haber
VALİ ÇİFTÇİ EBUSSUUD EFENDİ KUR'AN KURSUNU ZİYARET ETTİ

VALİ MUSTAFA ÇİFTÇİ İSKİLİP’E GELDİ

Anasayfa   /    Eğitim    /    VALİ ÇİFTÇİ EBUSSUUD EFENDİ KUR'AN KURSUNU ZİYARET ETTİ

VALİ ÇİFTÇİ EBUSSUUD EFENDİ KUR'AN KURSUNU ZİYARET ETTİ

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi Hacıpiri Mahallesinde yapımı ve taşınması tamamlanan Ebussuud Efendi Erkek Kur’an Kursunu ziyaret etti.

EĞİTİM      12 Ekim 2021 - 00:39     0

VALİ ÇİFTÇİ EBUSSUUD EFENDİ KUR'AN KURSUNU ZİYARET ETTİ

 

VALİ ÇİFTÇİ EBUSSUUD EFENDİ KUR'AN KURSUNU ZİYARET ETTİ

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi Hacıpiri Mahallesi’nde yapımı tamamlanarak resmi açılışı yapılan Ebussuud Efendi Erkek Kur’an Kursunu ziyaret etti. Ziyaretle ilgili olarak İskilip İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada;

“Kur'an Kursumuzun yapımında büyük destekleri olan Çorum Valimiz Sayın  Mustafa Çiftçi, Kaymakamımız Muharrem Eligül, İl Müftü Vekilimiz Sayın Adem Aygül ve beraberindeki heyetle Kur'an Kursumuzu ziyaret ettiler. Sayın Valimiz öğrencilerimizle bir araya gelerek onlara hafızlığın önemi ve değeri konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Kur'an Kursumuzu gezen Sayın Valimize ve beraberindeki heyete İlçe Müftü Vekilimiz Sayın Mustafa Yeşildere tarafından yapılan çalışmalar hususunda bir bilgilendirme yapıldı. Yapılan çalışmalardan ötürü hoşnutluğunu ifade eden Sayın Valimiz ilgililere teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi” ifadelerine yer verildi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ