GÖNÜLLERE SEFER VAR, 2023’TE ZAFER VAR!

Okuduğunuz haber
VALİ ÇİFTÇİ FESTİVAL AÇILIŞI VE ANMA PROGRAMINA KATILACAK

YARALI ASKER GATA’DA AMELİYATA ALINDI

Anasayfa   /    Gündem    /    VALİ ÇİFTÇİ FESTİVAL AÇILIŞI VE ANMA PROGRAMINA KATILACAK

VALİ ÇİFTÇİ FESTİVAL AÇILIŞI VE ANMA PROGRAMINA KATILACAK

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin İskilip Belediyesi’nin düzenlediği 3.Dolma, Turşu ve Çilek Festivalinin açılışı ile festival kapsamında düzenlenecek Ebussuud Efendiyi anma programına katılacağı öğrenildi.

GÜNDEM      24 Agustos 2022 - 23:05     0

 VALİ ÇİFTÇİ FESTİVAL AÇILIŞI VE ANMA PROGRAMINA KATILACAK

 

3. Dolma, Çilek ve Çilek Festivali bünyesinde;  ilk gün (26 Ağustos 2022 Cuma) Ebuussud Efendi’yi anma programı düzenlenecek. Bu kapsamda;

Saat 12.30’da Ebussuud Efendi’nin vefatının 448. Yılı dolayısıyla Şeyhyavsi Camiinde Kuran’ı Kerim Tilaveti ve Mevlidi Şerif okunacak.  Saat: 13.30’da Alparslan Türkeş Şehir Parkında festivalin resmi açılışı gerçekleştirilecek.

Saat; 14:00’te festival alanında Prof. Dr. Vahit Göktaş ve Doç. Dr. Abdulkadir Dağlar’ın konuşmacı olarak katılacağı Ebussuud Efendi konferansı düzenlenecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ