ÖĞRENCİLERLE YEMEK YEDİLER

Okuduğunuz haber
VATANDAŞLARIN TAPU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

CEYLAN “YATIRIMLAR 600 MİLYON LİRAYI AŞTI”

Anasayfa   /    Gündem    /    VATANDAŞLARIN TAPU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

VATANDAŞLARIN TAPU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Uzun yıllardır sürüncemede kalan, Ulaştepe Mahallesi, Karatepe mevkiinde bulunan mülkiyeti İskilip Belediyesine ait mezarlık vasfındaki taşınmazın niteliği imar planına uygun şekilde arsa vasfına kavuşturuluyor. Bu düzenleme ile mahalle sakinlerinin uzun süredir talep ettikleri tapu sorunu çözüme kavuşturuluyor.

GÜNDEM      03 Ocak 2023 - 15:17     0

VATANDAŞLARIN TAPU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

 

UZUN SÜREDİR TALEP EDİLİYORDU

Üretken Belediyecilik anlayışıyla vatandaşın yararına olacak her türlü çalışmayı gerçekleştirdiklerini ve oluşan mağduriyetleri gidermek için gerekli adımları attıklarını söyleyen Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı yazılı açıklamada;

“YILLARDIR ÇÖZÜLEMEYEN SORUNUN ÜSTESİNDEN GELİYORUZ”

“Göreve geldiğimiz günden beri, Üretken Belediyecilik düsturuyla çıktığımız bu yolda, vatandaşlarımızın talebi üzerine, yıllardır çözülemeyen bir sorunun üstesinden geliyoruz.

İMAR PLANINA UYGUN ŞEKİLDE ARSAYA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR

Ulaştepe Mahallesi Karatepe mevkii Ada 403 Parsel 2’de Belediyemiz adına kayıtlı taşınmazda yapılacak olan İmar uygulaması neticesinde, Mezarlık vasfındaki taşınmazın niteliği imar planına uygun olacak şekilde arsaya dönüştürülerek vatandaşların tapu sorunu çözülecektir.

Bu uygulama kapsamında Belediyemizce çalışmalar yürütülmekte olup, sona gelinmiştir. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ