BAŞKAN ALİ SÜLÜK KAHVALTIDA ESNAFLA BULUŞUYOR

Okuduğunuz haber
YAĞLI “YÜZDE 25 ZAM LAFINI CUMHURBAŞKANIMIZA KİM SÖYLETTİ?”

KAYMAKAM VURAL KIŞLA VE OKUL İNŞAATLARINI İNCELEDİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    YAĞLI “YÜZDE 25 ZAM LAFINI CUMHURBAŞKANIMIZA KİM SÖYLETTİ?”

YAĞLI “YÜZDE 25 ZAM LAFINI CUMHURBAŞKANIMIZA KİM SÖYLETTİ?”

Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Fehmi Yağlı emekliye yapılan yüzde 25 zam hakkında değerlendirmelerde bulunarak “Memur maaşlarına yapılan düzenleme sırasında emeklilere de yüzde 25 zam yapılacak lafını Cumhurbaşkanımıza söyletti?” sorusunu sordu. Yağlı konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

SİYASET      19 Temmuz 2023 - 13:54     0

YAĞLI “YÜZDE 25 ZAM LAFINI CUMHURBAŞKANIMIZA KİM SÖYLETTİ?”

 

“Cumhurbaşkanımızın emekliler için daha önce en düşük maaşları 7500 lira olacak deyip Mayıs ayında da hesaplara bu şekilde yatmış ve tüm emekliler sevinmişti.

Daha sonra kim? Niçin? Memur maaşlarına yapılan düzenleme sırasında emeklilere de yüzde 25 zam yapılacak lafını Cumhurbaşkanımıza söyletti?

“HERKES HESABINA YATAN MİKTARI BİLİR”

Emekliler verilen maaşların "Kök maaş" "normal maaş" gibi farklı adlar ve farklı rakamlar olduğunu nerden bilecek? Herkes hesabına yatan miktarı bilir!

Cumhurbaşkanımızın müjde olarak ifade ettiği yüzde 25’lik zammın en son hesaba yatan 7500 lira üzerine yapılacağı anlaşıldı.

“15 TEMMUZ’DA YANSITILAN ÖTV ZAMLARI BİLİNÇLİ BİR OPERASYON”

Bu 15 Temmuz gecesi minarelerden selâların verildiği gece akaryakıta ÖTV’nin yansıtılması gibi asla bu yapılanların iyi niyetli olmadığı Cumhurbaşkanımızı seçmeniyle arasını açmak ve ortamı siyasi istikrarsızlığa, kaosa sürüklemek için yapılan bilinçli operasyon olduğu çok açıktır.

“BUNLARA SEBEP OLANLAR İSTERSE İYİ NİYETLİ DE OLSA GÖREVDEN UZAKLAŞTIRMAYI HAK ETMİŞLERDİR”

Emeklilere verilen Mayıs ayı itibariyle hesaplara yansıyan 7500 liranın üzerine Temmuz ayında yüzde 25 zam verilecek sözünü söyletmenize gerek olmadığı gibi Akaryakıt fiyatlarını birden 7 lira artıran ÖTV düzenlemesini de bir kaç gün sonra yapılabilirdi!

Bunlara sebep olanlar isterse iyi niyetli de olsa görevden uzaklaştırmayı hak etmişlerdir “ dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ