HALLI KÖYÜ CAMİ İMAM LOJMANI TAMAMLANDI

Okuduğunuz haber
YAMAÇ PARAŞÜTÇÜLERİ EKREM ÜNLÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

MUSTAFA KÖSE BABASINI KAYBETTİ

Anasayfa   /    Bölge Haberleri    /    YAMAÇ PARAŞÜTÇÜLERİ EKREM ÜNLÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

YAMAÇ PARAŞÜTÇÜLERİ EKREM ÜNLÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Uçar, İlçe Gençlik Spor Müdürü Murat Topcu,Turhal Yamaç Paraşütü Yarışması İkincisi Emine İnan, Yamaç Paraşütü İran Milli Takımı Sporcuları Keyvan Arianpour ve Meghdad Shahraki Belediye Başkanı Sayın Ekrem Ünlü'yü makamında ziyaret ettiler.

BÖLGE HABERLERİ      01 Agustos 2022 - 22:49     0

YAMAÇ PARAŞÜTÇÜLERİ EKREM ÜNLÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

 

Heyettekiler daha sonra Asma Tepesinde mesafe uçuşu ve yarışmaları için keşif yapıp, rota çizdiler.

ÜNLÜ;  “İLÇEMİZİN TURİZMDE HAK ETTİĞİ KONUMA GELMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ”

Belediye Başkanı Ekrem Ünlü yapmış olduğu açıklamada; “İlçemizin turizmde hak ettiği konuma gelmesi için çalışmalar yürütüyoruz. Sahip olduğu doğal güzellikleri ile potansiyeli yüksek olan ilçemizin her geçen gün misafirleri bu bağlamda artmakta. Asma Tepesi, yamaç paraşütü açısından çok elverişli bir bölge olduğundan yamaç paraşütçüleri daha uzun mesafe uçma imkanına sahip. Bizler belediye olarak spor ve sporcularımızın her zaman yanındayız. Yamaç paraşütü sporunun ilçemizde daha da geliştirilip yaygınlaştırılması adına Belediye olarak elimizden gelen ne varsa yapmaya, destek ve katkı sunmaya hazırız. Tüm adrenalin sporlarını seven vatandaşlarımızı ilçemizdeki güzellikleri keşfetmeye davet ediyorum”  dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ