MUSTAFA ÇIKRIKCI MEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NE ATANDI

Okuduğunuz haber
YÖRESEL ÜRÜNLER İZMİR’DE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

İSKİLİP TOKİ KURASI 15 ARALIKTA ÇEKİLECEK

Anasayfa   /    Ekonomi    /    YÖRESEL ÜRÜNLER İZMİR’DE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

YÖRESEL ÜRÜNLER İZMİR’DE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Organik İskilip Yöresel Ürünleri İzmir’de düzenlenen Çorum Tanıtım Günleri fuarında yerini aldı.

EKONOMİ      02 Aralik 2022 - 15:03     0

YÖRESEL ÜRÜNLER İZMİR’DE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

 

İzmir, Çorum Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Çorum Tanıtım Günlerinde İskilip’in yöresel ürünleri standı açıldı.

İSKİLİP ÇİLEĞİ KOLONYASI VE İSKİLİP ÇİLEĞİ LOKUMUNA İLGİ BÜYÜK

Fuarda İzmir’de yaşayan İskilipliler ve İzmirli ziyaretçilerden Belediyenin ürettirdiği İskilip Çileği Lokumu ve İskilip Çileği kolonyası başta olmak üzere tüm yöresel ürünlere ilginin yoğun olduğu bildirildi.

ALİ SÜLÜK; “TÜM HEMŞERİLERİMİZİ VE İZMİR HALKINI STANDIMIZA DAVET EDİYORUM”

Yöresel ürünlerin önemli aşama kat etmesinde yoğun emeği olan, öncülük yapan ve ürünlerin pazarını genişletmek için çalışmalarını devam ettiren İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı yazılı açıklamada; “İzmir Çorum Dernekleri Federasyonu tarafından organize edilen Çorum tanıtım günleri fuarında İskilip Belediyesi olarak başta ürettirdiğimiz ve çok beğenilen İskilip çileği kolonyası ve İskilip çileği lokumu olmak üzere yöresel ürünlerimizle yerimizi aldık.

2-5 Aralık tarihleri arasında devam edecek Çorum tanıtım günlerine İzmir' de yaşayan hemşerilerimi ve tüm İzmir halkını bekliyorum” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ