MİLLETVEKİLİ CEYLAN’DAN, DOKTOR MÜJDESİ!

Okuduğunuz haber
YÖRESEL ÜRÜNLERİN PAZARLANMASI İÇİN ÖNEMLİ HAMLELER

ÜRETİCİYE 4,9 MİLYONLUK TARIMSAL DESTEK ÖDEMESİ

Anasayfa   /    Gündem    /    YÖRESEL ÜRÜNLERİN PAZARLANMASI İÇİN ÖNEMLİ HAMLELER

YÖRESEL ÜRÜNLERİN PAZARLANMASI İÇİN ÖNEMLİ HAMLELER

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün göreve geldiği yıl başlattığı yöresel ürünlerin ekonomiye kazandırılması ile önemli yol alındı.

GÜNDEM      16 Aralik 2022 - 15:28     0

YÖRESEL ÜRÜNLERİN PAZARLANMASI İÇİN ÖNEMLİ HAMLELER

 

YÖRESEL ÜRÜNLERLE TARİHİ ÇARŞI İLÇE EKONOMİYE KATILDI

Tarihi çarşımız yöresel ürünler pazarı olarak tahsis edildi. Tüm yöresel ürünlerin satılabilmesi için her türlü destek verildi.

FUARLARLA ÜRÜNLERİN TANITIMI SAĞLANIYOR

Fuarlara katılım sağlanarak yöresel ürünlerin ulusal ve uluslararası tanıtımına öncülük edildi. Tüm bu çalışmalar sonucu orta vadede gastronomi turizminin öne çıkacağı, tanıtım faaliyetlerinin güçlü bir geri dönüşünün olacağı değerlendirilmektedir.

İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞLAR BAŞLADI                                                         

Yöresel ürünlerin pazarlanmasında teknolojik imkanlardan geri kalınmaması içinde belediye tarafından çalışma başlatıldı.   Günümüzde internet üzerinden pazarlama yapılan trendyol aracılığı ile satışlar ve ürünlere talepler artarak devam ediyor. Sosyal medya platformu instagram üzerinden de tanıtım ve pazarlama çalışmaları karşılık buluyor.

HANIMLARIN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ ALMASI SAĞLANDI

Bu gayretler devam ederken Belediye tarafından hanımların Aile ve Sosyal Hizmetler Çorum İl Müdürlüğü tarafından kadınlara verilen girişimcilik eğitimine katılmaları sağlandı.

ALİ SÜLÜK; KADIN KOOPERATİFİ VE YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARINA DESTEKLERİMİZ DEVAM EDİYOR”

Yöresel ürünlerle ilgili olarak yaptıkları çalışmaları özetleyen Belediye Başkanı Ali Sülük; “Göreve geldiğimiz ilk aylarda Üretken Belediyecilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda, ilçemizdeki kadınların ürettikleri yöresel ürünleri satarak kendilerine kazanç sağlaması çabasıyla kurduğumuz Kadın Kooperatifi ve yöresel ürün pazarı esnaflarına desteklerimiz devam ediyor.

SÜLÜK; “HANIMLARIN HÜNERLİ ELLERİNDEN ÇIKAN ÜRÜNLERİ HERKESLE BULUŞTURACAĞIZ”

Aile ve Sosyal Hizmetler Çorum İl Müdürlüğü tarafından kadınlara verilen girişimcilik eğitimine katılımlarını sağladık. İlçemize özgü yöresel ürünlerin tanıtımı ve ev hanımlarımızın hünerli ellerinden çıkan ürünlerin herkesle buluşması için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu ürünlerin online olarak satışının yapıldığı hesaplar;

İnstagram = https://www.instagram.com/iskilipyivlik/

Trendyol = https://www.trendyol.com/magaza/iskilipyivlik-m-699181?sst=0

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ