YOLDA BULDUĞU CÜZDANI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Okuduğunuz haber
YÜCEL SAYGI'DAN MİLLETVEKİLİ CEYLAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

KAYGAN ZEMİNDE YOLDAN ÇIKTI

Anasayfa   /    Gündem    /    YÜCEL SAYGI'DAN MİLLETVEKİLİ CEYLAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

YÜCEL SAYGI'DAN MİLLETVEKİLİ CEYLAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Saygı’nı Meclisteki makamında kabul etti.

GÜNDEM      31 Ocak 2023 - 18:36     0

YÜCEL SAYGI'DAN MİLLETVEKİLİ CEYLAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

Çorum arıcılarının mevcut durum ve sorunlarına ilişkin değerlendirmenin yapıldığı ziyarette Birlik Başkanı Yücel Saygın, Çorum’a mevcut 40.000 adet kovana daha ihtiyaç olduğunu söyledi.

Ziyarette Birliğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Milletvekili Ceylan’a bilgiler veren Birlik Başkanı Yücel Saygı, Sayın Milletvekilimize bu zamana kadar kendisine ilettiğimiz tüm projelerimiz ve diğer taleplerimiz doğrultusunda vermiş olduğu desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

DOKAP projesi kapsamında Çorum İli Arı Yetiştiricileri Birliği Üyesi arıcılara 1450 adet kovan %70 hibeli olarak dağıtılacağının müjdesini veren Milletvekili Ceylan, “Bu ihtiyacın karşılanması için mevcut kalkınma ajansları üzerinden 9.000 adet daha kovan dağıtımına ilişkin projenin hazırlanmasını sağlayacağız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde her daim çiftçimizin ve üreticimizin sonuna kadar yanındayız. Biz ülkemizi kalkındırmak, milletimizi müreffeh hale getirmek için yatırımla, istihdamla, üretimle, ihracatla Türkiye'yi büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

Arı yetiştiriciliğinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Milletvekili Ceylan, DOKAP projesi kapsamında Çorum’da yapımına başlanılan tam otomatik bal dolum tesisinin faaliyete geçirilmesi için tesis inşaatının TKDK üzerinden daha hızlı bir şekilde yapılması için gerekli girişimlerde bulunduğunu kaydetti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ