MELİKE KUZGUN TÜRKİYE BEŞİNCİSİ

Okuduğunuz haber
12 KİŞİLİK GÖNÜLLÜ PERSONEL YOLA ÇIKTI

BAYKALLAR MADENCİLİKTEN İKİ KONTEYNER EV

Anasayfa   /    SON DAKİKA    /    12 KİŞİLİK GÖNÜLLÜ PERSONEL YOLA ÇIKTI

12 KİŞİLİK GÖNÜLLÜ PERSONEL YOLA ÇIKTI

KAHRAMANMARAŞ’IN AFŞİN İLÇESİNDE GÖREV YAPACAKLAR

SON DAKİKA      06 Subat 2023 - 23:18     0

12 KİŞİLİK GÖNÜLLÜ PERSONEL YOLA ÇIKTI

 

İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural öncülüğünde AFAD Koordinasyonuyla Kaymakamlık, Belediye ve STK’lar acil durum toplantısı yaptılar.

KAHRAMANMARAŞ’IN AFŞİN İLÇESİNDE GÖREV YAPACAKLAR

Acil Durum toplantısı sonrası İskilip Belediyesi’nden 12 arama kurtarma ekibi yola çıktı. 12 Kişilik gönüllü arama kurtarma ekibinin depremde en çok zarar gören Kahramanmaraş-Afşin ilçesinde AFAD’ın yönlendirmesi ile enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmalarına katılacaklar.

ALİ SÜLÜK; “ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN”

Belediye Başkanı Ali Sülük; “Acil Durum Koordinasyon toplantımızdan sonra, Belediyemizin gönüllü personellerinden oluşan 12 kişilik arama/kurtarma ekibimiz, depremde en çok zarar gören illerimizden Kahramanmaraş Afşin ilçesine yola çıktılar.

 

AFAD’ın yönlendirmeleri çerçevesinde enkaz altında kalan vatandaşlarımızı kurtarmak için var güçleriyle çalışacaklar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ