CEYLAN’DAN CUMHUR İTTİFAKI AYDIN TEŞKİLATINA ZİYARET

Okuduğunuz haber
MELİKE KUZGUN TÜRKİYE BEŞİNCİSİ

12 KİŞİLİK GÖNÜLLÜ PERSONEL YOLA ÇIKTI

Anasayfa   /    Siyaset    /    MELİKE KUZGUN TÜRKİYE BEŞİNCİSİ

MELİKE KUZGUN TÜRKİYE BEŞİNCİSİ

Şampiyonaya İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural ve Belediye Başkanı Ali Sülük’te katıldı.

SİYASET      06 Subat 2023 - 02:44     0

MELİKE KUZGUN TÜRKİYE BEŞİNCİSİ

 

Belediye İskilipspor Kadın Güreş Takımının başarılı güreşçisi Melike Kuzgun Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Çankırı’da düzenlenen Büyük Kadınlar Güreş Şampiyonasında Avrupa ve Dünya şampiyonlarının yarıştığı müsabakalarda küçük yaşına rağmen Türkiye beşincisi olmayı başardı.

Şampiyonaya İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural ve Belediye Başkanı Ali Sülük’te katıldı.  

Belediye Başkanı Ali Sülük konu ile ilişkin olarak; “ Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Çankıra’da düzenlenen Büyük Kadınlar Türkiye Şampiyonasına Kaymakamımız Yunuz Emre Vural İle birlikte katılım sağladık.

Avrupa ve Dünya şampiyonlarının mücadele ettiği müsabakalarda, Belediye İskilipspor Kulübü sporcumuz Melike Kuzgun küçük yaşına rağmen Türkiye Beşincisi oldu. Sporcumuza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ