İSMAİL ÇİZİKCİ MAZBATASINI ALARAK GÖREVİNE BAŞLADI

Okuduğunuz haber
4 BİN 200 ADET CEVİZ FİDANI DAĞITILDI

Kaymakam Polat’a “Atatürk’e Vefa Valizi” adlı projelerini sundular

Anasayfa   /    Ekonomi    /    4 bin 200 adet ceviz fidanı dağıtıldı

4 bin 200 adet ceviz fidanı dağıtıldı

Kaymakam Ramazan Polat, “Cevizciliğin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen ceviz fidanı dağıtımı programına katıldı.

EKONOMİ      04 Nisan 2024 - 11:58     0

4 bin 200 adet ceviz fidanı dağıtıldı

 

İskilip İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Bakanlığı işbirliğinde, çiftçilerin katkısı ile marjinal tarım arazilerine kapama ceviz bahçelerinin kurulması, farkındalığın oluşması ve verimin arttırılması amacıyla hazırlanan “Cevizciliğin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında alınan ceviz fidanlarının dağıtımı yapıldı.

Fidan dağıtımı programına Kaymakam Ramazan Polat, İl Tarım ve Orman Müdür yardımcısı Bayram Rıdvan Dikici, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Karaslan ve ceviz üretimi yapan çiftçiler katıldı.

Kaymakam Ramazan Polat fidan dağıtım töreninde yaptığı konuşmada; “Çiftçilerimizin üretimlerini artırarak devam etmeleri için her zaman her konuda yanlarında olmaya devam ediyoruz.  Tarım ve Orman Bakanlığına, projede emeği geçenlere ve Bakan danışmanı İhsan Kulalı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Proje kapsamında İlçemiz merkez ve köyleri iklimine uygun olan 4 bin 200 adet Chandler çeşidi ceviz fidanları talep sahibi çiftçilerimize yüzde 75 hibeli olarak teslim edildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ