Engelli ve yaşlı bireyler için taşıma aracı temini projesi onaylandı

Okuduğunuz haber
İSMAİL ÇİZİKCİ MAZBATASINI ALARAK GÖREVİNE BAŞLADI

4 bin 200 adet ceviz fidanı dağıtıldı

Anasayfa   /    Siyaset    /    İSMAİL ÇİZİKCİ MAZBATASINI ALARAK GÖREVİNE BAŞLADI

İSMAİL ÇİZİKCİ MAZBATASINI ALARAK GÖREVİNE BAŞLADI

İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci seçim kurulundan mazbatasını alarak belediye önünde düzenlenen törenle görevine başladı.

SİYASET      03 Nisan 2024 - 18:00     0

İSMAİL ÇİZİKCİ MAZBATASINI ALARAK GÖREVİNE BAŞLADI

 

İSMAİL ÇİZİKÇİ; “BU GÜN BURADAYSAK SİZLERİN SAYESİNDEDİR”

 

Çizikci, tören için toplanan vatandaşlara belediye balkonundan hitaben yaptığı konuşmada; “Öncelikle hepinizden Allah razı olsun. Eğer bu gün burada isek sizlerin sayesinde buradayız. Sizlere hizmet için de nefesimizin sonuna kadar hizmet etmek için ant içtik.

 

“KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN, HİÇBİR AYRIM YAPMADAN HİZMET ETMEYE ANT İÇTİK”

 

Öncelikle ablalarımdan, bacılarımdan, kardeşlerimden hepinizden Allah razı olsun.

 

Artık şu andan itibaren İskilip Belediye Başkanı olarak kimseyi ötekileştirmeden,  hiçbir ayrım yapmadan, memleketimizin her noktasına eşit hizmet götürerek gereken ilgi ve alakayı göstereceğime söz veriyorum.

 

“HEPİMİZ KARDEŞİZ. HİÇBİR PARTİ AYRIMI YAPMAYACAĞIZ”

 

Hiçbir parti ayrımı yapmayacağım. Burada hepimiz kardeşiz. Memleketin evladıyız. Sadece İskilip’te yaşayan İskilipliler değil, Türkiye’nin, dünyanın neresinde İskilipli varsa onlarla birlikte yol alacağız. Birlikte İskilip’i daha büyük, daha ileri noktalara götürmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz.

 

“BUNDAN SONRA BELEDİYENİN KAPILARI SİZLERE SONUNA KADAR AÇIK”

 

Bundan sonra bu kapılar sizlere açık. Her zaman 7/24 sizlerin hizmetinde olacağım. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah” dedi.

 

KURBANLAR KESİLDİ, DUALAR EDİLDİ

 

Kurbanlar kesilip dualar edildikten sonra makam odasına geçen Belediye Başkanı İsmail Çizikci burada tebrikleri kabul etti.

 

“ÖNCEKİ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLARI NUMAN SEZER VE ORHAN ÖZTÜÜRK, RECEP ÇATMA’DA TÖRENE KATILDI”

 

Programa Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirci, parti yönetimi, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile partililer, önceki dönem Belediye Başkanları Orhan Öztürk ve Numan Sezer, Recep Çatma ile İskilipliler katıldı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ