İSKİLİP’TE ‘ZARA’ RÜZGARI

Okuduğunuz haber
67 ÇOCUK ERKELİĞE İLK ADIMINI ATTI

BAŞPEHLİVAN RIZA YILDIRIM OLDU

Anasayfa   /    Sağlık    /    67 ÇOCUK ERKELİĞE İLK ADIMINI ATTI

67 ÇOCUK ERKELİĞE İLK ADIMINI ATTI

İskilip Belediyesi’nin 4. Geleneksel İskilip Dolma, Turşu ve Çilek Festivali ve Karakucak Güreşleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen Toplu Sünnet Şöleninde 67 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

SAĞLIK      01 Eylül 2023 - 17:32     0

67 ÇOCUK ERKELİĞE İLK ADIMINI ATTI

 

ALİ SÜLÜK; “FESTİVALİMİZİN EN GÜZEL ETKİNLİĞİ”

Program İskilip Alparslan Türkeş Şehir Parkında düzenlendi. Din görevlileri tarafından Kuranı Kerim Tilaveti ve Mevlidi Şerif okundu. Belediye Başkanı Ali Sülük tarafından sünnet çocuklarına çeşitli hediyeler dağıtıldı.

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ HER ZAMAN ÖN PLANDA TUTUYORUZ”

Belediye Başkanı Ali Sülük; “Festival kapsamında düzenlediğimiz Sünnet Şölenindeyiz. Sosyal Belediyeciliği her zaman ön planda tutuyoruz. Bu gün bu etkinliği gerçekleştirdik. Çocuklarımıza hediyelerini verdik. Festivalin en güzel yönlerinden birisi Sünnet Şöleni. Sosyal Belediyecilik gereği çocuklarımızın sünnet edilmelerini ve aileleri ile hoşça vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Katıldıkları için çocuklarımıza ailelerine ve yakınlarına çık teşekkür ediyorum. Çocuklar için çeşitli eğlenceler düzenledik. Akşamda konser organizasyonumuz var. Hepinizi davet ediyorum” dedi.

Programa İlçe Müftüsü Şuayip Güllü, din görevlileri, çocukların aileleri, yakınları  ile İskilipliler katıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ