CEYLAN, "TÜRKİYE'DE SİYASETİN MERKEZİ CUMHUR İTTİFAKIDIR"

Okuduğunuz haber
7 BENZEMEZİN DERDİ HİZMET DEĞİL!

İSKİLİP’TE 23 NİSAN ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    7 BENZEMEZİN DERDİ HİZMET DEĞİL!

7 BENZEMEZİN DERDİ HİZMET DEĞİL!

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Kahramanmaraş’ta teşkilatlara seslendi

SİYASET      23 Nisan 2022 - 14:14     0

7 BENZEMEZİN DERDİ HİZMET DEĞİL!

 

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile birlikte Kahramanmaraş’ta parti teşkilatlarıyla bir araya geldi.

Teşkilat mensuplarına tecrübelerini aktaran Milletvekili Ceylan, ülke ve dünya gündeminde yer alan konular hakkında da düşüncelerini paylaşırken, partililere tavsiyelerde de bulundu.

Konuşmasına Ramazan ayının birlik ve beraberliğe, kardeşlik ve dostluğa vesile olmasını temenni ederek başlayan Ceylan, AK Parti davasının önemine de dikkat çekerek, “Ömrümüz yettikçe, millete hizmet ve vatanın bekası yolunda iyi günde, kötü günde, gerekirse millet ve mukaddesat adına ölüm var deseler bile mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

ÜMMETİN UMUDU OLAN TEK ÜLKE TÜRKİYE

Türkiye’nin gerek bölgemiz, gerekse de dünya çeşitli bölgelerinde yer alan ümmet için çok önemli ve kritik bir ülke haline geldiğine vurgu yapan Milletvekili Ceylan, “Türkiye’nin güçlü olması Balkanlar’daki, Afrika’daki, Avrupa’daki Müslümanlar için çok önemli. Güçlü bir Anavatan tüm Müslümanları güçlü kılıyor. Çünkü ümmeti ayağa kaldıracak ümmetin ümidi olan başka bir ülke yok” diye konuştu.

FİLİSTİN’E SIRTIMIZI DÖNMEYECEĞİZ

İsrail’in Filistin’e saldırılarını da kınayan Ceylan, herkes yalnız bıraksa da biz Filistin'i, Gazze'yi yalnız bırakmayarak, kendi kaderine terk etmeyeceklerini, Herkes sırtını dönse de biz Filistin'e sırt dönmeyeceklerini dile getirdi.

Uluslararası toplumun duyarsızlıkla çaresizlik arasında sıkışmışken Türkiye’nin Suriye ve Irak'taki durumun yarattığı siyasi, insani ve ekonomik sonuçların oluşturduğu krizlerle boğuştuğunu söyleyen Ceylan, uluslararası toplumun onurunu kurtaran akil ve adil bir ses olarak Türkiye’nin yükseldiğini vurguladı.

TÜRKİYE İLE ERDOĞAN KADERİ

BİRBİRİNE SIKI SIKIYA BAĞLANDI

Türkiye'nin kaderi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaderinin birbirine sıkı sıkıya bağlandığını dikkat çeken Ceylan, “Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ülkesine ve kendisine yönelen bunca tehdidi, kudretli ve özgüvenli duruşuyla bertaraf etmektedir. Dünyanın en ağır ekonomik krizine rağmen ülkeyi bu krizden ağır hasar almadan çıkarıp aynı zamanda herkesin hayranlıkla izlediği dev yatırım ve projelerin mimarıdır” şeklinde konuştu.

7 BENZEMEZİN HİZMET GİBİ BİR DERDİ YOK

Muhalefet partilerinin parlamenter sistem ile ilgili çıkışlarına da değinen Ceylan, “Parlamenter sistem, tarih boyunca darbe/muhtıra üretti. Askeri vesayet, demokrasinin önüne yüksek bariyerler ördü, sivil siyaseti budadı. Şükürler olsun, artık su kendi mecrasında akıyor. 7 Benzemez ittifakının Türkiye'ye hizmet etmek gibi bir derdi yok. Türkiye hem dışarda ve hem de içerde en kritik dönemlerinden geçerken, bunların derdi başkanlık, falan değil, Türkiye'nin yakaladığı yükseliş ivmesini sekteye uğratmaktır” açıklamalarında bulundu.

MESELE İSLAM MESELESİDİR

Türkiye Cumhuriyeti’ni 2023 yılında her alanda gelişmiş, güvenli ve müreffeh bir ülke haline getirmekte kararlı olduklarını altını çizen Milletvekili Ceylan, “İçimizdeki bazı gafiller meseleyi Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti meselesi zannediyor.

Biz biliyoruz ki mesele Türkiye meselesidir. Mesele milletimizin şahsında sembolleştirdikleri İslam meselesidir” diyerek teşkilatlardan uyanık olmalarını istedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ