DİŞÇİ BAYRAM KOCA VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
CEYLAN, "TÜRKİYE'DE SİYASETİN MERKEZİ CUMHUR İTTİFAKIDIR"

7 BENZEMEZİN DERDİ HİZMET DEĞİL!

Anasayfa   /    Siyaset    /    CEYLAN, "TÜRKİYE'DE SİYASETİN MERKEZİ CUMHUR İTTİFAKIDIR"

CEYLAN, "TÜRKİYE'DE SİYASETİN MERKEZİ CUMHUR İTTİFAKIDIR"

CEYLAN, ŞEHİT ANNESİNE TAZİYE ZİYARETİ YAPTI

SİYASET      23 Nisan 2022 - 01:13     0

CEYLAN,

 

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Kahramanmaraş 12 Şubat İlçesi Pirireis Mahallesi'nde binlerce kişinin katıldığı iftar programına katıldı.

Ceylan, Pirireis Mahallesi'nde dev sofrada vatandaşlarla birlikte dualar eşliğinde iftar yaptı. İftara AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Onikişubat Merkez İlçe Başkanı Mücahit Kara, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı katıldı.

Sezaş Karakoç'un oruç için yazdığı "İnsan değişir, Arı duru bir ruh ve gönül kazanır, Kuş gibi hafifler, Sevgi ve saygı taşar adeta"  şiiriyle iftar programında konuşmasına başlayan Milletvekili Ceylan, "Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissederek paylaştığımız Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum" dedi.

AK Parti teşkilatları olarak bu kutlu ayı önemine ve manasına mütenasip bir şekilde ihya etmenin gayreti içerisinde olduklarına vurgu yapan Milletvekili Ceylan, "İftar buluşmalarımızla, hane ve esnaf ziyaretlerimizle, sahur programlarımızla toplumumuzun tüm kesimleriyle gönül bağlarımızı sağlamlaştırmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Türkiye’de siyasettin merkezi de AK Parti ve Cumhur İttifakının olduğuna işaret eden Milletvekili Ceylan, "AK Partinin kapıları ülkemize siyaset yoluyla hizmet etmeye çalışan herkese sonuna kadar açıktır. Türkiye için hayal kuran, bu ülke için planı, projesi olan tüm insanlarımıza AK Parti çatısı altında yer vardır. Çünkü biz 11,5 milyona ulaşan üye sayısıyla sadece ülkemizin en büyük, en kuşatıcı, en geniş tabanlı siyasi partisi değiliz, biz aynı zamanda Türkiye’nin en büyük ailesiyiz.Buradan tüm kardeşlerime, tüm vatandaşlarıma, özellikle de gençlerimize samimi bir çağrıda bulunmak istiyorum; gelin, büyük ve güçlü Türkiye’yi birlikte kuralım. Gelin son 20 yılında olduğu gibi ülkemizin geleceğini de damgayı beraber vuralım. Gelin ülkemizi 2023 hedeflerine, 2053 ve 2071 vizyonuna beraber taşıyalım. Gelin bu mübarek Ramazan günlerinde saflarımızı sıkılaştıralım, dayanışmamızı artıralım, birlik ve beraberliğimizi güçlendirelim. Gelin kavlimizi yenileyelim, ahdimizi tazeleyelim, kalplerimizi birbirimize yeniden çok sıkı bir şekilde kenetleyelim" şeklinde konuştu.

Milletvekili Ceylan, yapılan konuşmaların ardından iftar duası eşliğinde vatandaşlar birlikte orucunu açtı.

CEYLAN, ŞEHİT ANNESİNE TAZİYE ZİYARETİ YAPTI

İftar programından sonra 2008 yılında İzmir’in Urla ilçesi Menteş’te bulunan Ilıksu Yerel Eğitim Merkezi Komutanlığında görev yapmakta iken, meydana gelen araç kazası sonucunda yaralı olarak kaldırıldığı Urla Devlet Hastanesi’nde kurtarılamayarak şehit olan Piyade Er Ümit Gül’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kahramanmaraş İl Başkanı Rıfat Gölger ve Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ile birlikte taziye ziyaretinde bulunan Milletvekili Ceylan, şehitin annesi Fatma Gül'ün elini öperek taziye dileklerinde bulundu.

Kuran-ı Kerim okunup, dua edilen taziyede Milletvekili Ceylan, "Bugün gönlümüz hüzünlü, gözlerimiz yaşlı olsa da, canımız kardeşimizin güzel geçen ömrü son bulsa da Allah’ım onu cennetine koysun. Mekânı cennet olsun. Sizlerin de başı sağ olsun" diye konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ