Meydan çayı köprüsü genişletildi. İkinci yaya köprüsü yapılıyor

Okuduğunuz haber
AHMET SAĞLAM MHP’DEN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

İNSANA DOKUNAN PROJE

Anasayfa   /    Siyaset    /    AHMET SAĞLAM MHP’DEN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AHMET SAĞLAM MHP’DEN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Ahmet Sağlam Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu genel merkeze yaptı. Önümüzdeki günlerde MHP İskilip İlçe Teşkilatında basın toplantısı ile projelerini açıklayacağını söyleyen Sağlam aday adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada;

SİYASET      20 Kasim 2023 - 22:44     0

AHMET SAĞLAM MHP’DEN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

 

“31 Mart 2024 Mahallî Seçimlerinde kadim ilçemiz İskilip’imize hizmet için bugün (20.11.2023) İskilip Belediye Başkan Aday Adaylık başvurumuzu genel merkezimizde gerçekleştirdik.             Başvurumuzun hemen akabinde Türk Dünyasının Bilge Lideri Sayın Genel Başkan’ımız Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek kitaplarımızı arz edip hayır dualarını aldık. Sayın Genel Başkan’ımız, İskilip’imize selamlarını ilettiler.          Başvurumuz sırasında MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’ı ve MHP Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mevlüt Karakaya’yı da ziyaret ederek kıymetli değerlendirmelerinden istifade ettik. Buradan önümüzdeki hafta içi İskilip MHP İlçe Başkanlığımızda İskilip’imiz için hazırladığımız projelerle ilgili bilgilendirme ve basın toplantısı düzenleyeceğimizi, ilerleyen günlerde de ilgili basın toplantısının gün ve saatini sizlerle paylaşacağımızı ifade eder, basın toplantımıza bütün kıymetli hemşehrilerimizin davetli olduğunu hassaten belirterek saygılarımı sunarım. Allah yâr ve yardımcımız olsun” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ