YANGINDA MAHSUR KALAN VATANDAŞ KURTARILDI

Okuduğunuz haber
MEYDAN ÇAYI KÖPRÜSÜ GENİŞLETİLDİ. İKİNCİ YAYA KÖPRÜSÜ YAPILIYOR

AHMET SAĞLAM MHP’DEN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Anasayfa   /    Asayiş    /    Meydan çayı köprüsü genişletildi. İkinci yaya köprüsü yapılıyor

Meydan çayı köprüsü genişletildi. İkinci yaya köprüsü yapılıyor

İskilip Belediyesine bağlı ekipler, ilçenin dört bir yanında hız kesmeden çalışmalarına devam ederek kış mevsimine hazırlık yapıyorlar.

ASAYİŞ      20 Kasim 2023 - 18:57     0

Meydan çayı köprüsü genişletildi. İkinci yaya köprüsü yapılıyor

 

KÖPRÜ GENİŞLETME ÇALIŞMASI TAMAMLANDI, İKİNCİ YAYA KÖPRÜSÜNÜN YAPIMINA BAŞLANDI

 

Trafiği rahatlatmak ve yayaları korumak amacıyla daha önce Şeyh Yavsı köprüsü yanına birincisi yapılan yaya köprüsü vatandaşlardan takdir gördü. Köprü genişletme çalışmasının bitmesiyle İskilip Belediyesine gelen talep üzerine ekipler ikincisini yapmaya başladı.

 

ŞEYH YAVSİ KÖPRÜSÜNÜN YANINA İKİNCİ YAYA KÖPRÜSÜ

 

Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ali Sülük; “Meydan çayı ıslahının bitmesiyle Tamirhane birimimize bağlı ekiplerimiz, Şeyh Yavsi köprüsü yanına yapılan ikinci estetik ahşap yaya köprüsünün zemin çalışmasını bitirmek üzere çalışmalarına devam ediyor.”

 

“ÜRETTİĞİMİZ PARKE TAŞLARINI KULLANIYORUZ”

 

“Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz zamanla yıpranmış ve zarar görmüş parke taşlarını, üretken belediyecilik anlayışıyla üretmiş olduğumuz yeni parke taşları ile değiştiriyor.”

 

YOĞURT PAZARININ ÜSTÜ KAPATILACAK

 

“Kıymetli hemşehrilerim; Eski pirinç pazarı yanında bulunan, köyden gelen vatandaşlarımızın mahsullerini satışa çıkardığı yoğurt pazarının üstünü kapatıyoruz. Sizlere bu müjdeli haberi veriyorum. Bu alanda satış yapan vatandaşlarımızı kışın yağmurdan yağıştan, yazın da sıcaktan korumak için çevreye uygun ve arastaya değer katacak şekilde çelik konstrüksiyon yöntemi ile kapalı alan haline getireceğiz.

 

Emeği geçen personellerime teşekkür ederim. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ