ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI YENİLENDİ

Okuduğunuz haber
AMASYA ŞEKERE İSKİLİPLİ GENEL MÜDÜR

POMEM KURSUNDAN ÖNEMLİ BAŞARI

Anasayfa   /    Gündem    /    AMASYA ŞEKERE İSKİLİPLİ GENEL MÜDÜR

AMASYA ŞEKERE İSKİLİPLİ GENEL MÜDÜR

AMASYA ŞEKERE İSKİLİPLİ GENEL MÜDÜR

GÜNDEM      08 Kasim 2021 - 16:28     0

AMASYA ŞEKERE İSKİLİPLİ GENEL MÜDÜR

 

AMASYA ŞEKERE İSKİLİPLİ GENEL MÜDÜR

Amasya Şeker Fabrikası Genel Müdürlüğüne Ali Namık Bostancı atandı. Genel Müdür Bostancı’nın AK Parti Grup Başkanı hemşehrimiz Naci Bostancı'nın kardeşi olduğu öğrenildi.

 ALİ NAMIK BOSTANCI

 Amasya doğumlu aslen baba tarafından Çorum İskilip’lidir. İlkokulu ve ortaokulu Suluova’da okudu. Liseyi Çorum un İskilip ilçesinde tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğinde göreve başladı. Tarım Kredi Kooperatiflerinde uzun yıllar üst düzey yöneticilik yaptı. Genel Müdür olarak görev yaparken görevinden ayrıldı. Tarım Kredi Kooperatiflerinin iştiraklerinde başta Gübretaş A. Ş. olmak üzere pek çoğunda Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Bir dönem tarım ve hayvancılık faaliyetinde bulundu. Bostancı Evli ve üç çocuk babası.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ