AMASYA ŞEKERE İSKİLİPLİ GENEL MÜDÜR

Okuduğunuz haber
POMEM KURSUNDAN ÖNEMLİ BAŞARI

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Anasayfa   /    YENİ GELİŞME    /    POMEM KURSUNDAN ÖNEMLİ BAŞARI

POMEM KURSUNDAN ÖNEMLİ BAŞARI

Adem Uysal’ın çalıştırdığı Pomem kursu sonucu; Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) kursu; 3 Kursiyere (ASEM) Astsubay Eğitim Merkezini, 2 Kursiyere de (POMEM) Polis Meslek Eğitim Merkezini kazandırdı.

YENİ GELİŞME      08 Kasim 2021 - 16:47     0

POMEM KURSUNDAN ÖNEMLİ BAŞARI

 

POMEM KURSUNDAN ÖNEMLİ BAŞARI

 

İskilip’te düzenlenen POMEM Kursu öğrencileri, spor mülakatlarında önemli başarılara imza attı.

 

Belediye Başkanı Ali Sülük’ün, sınava girecek adaylar için ücretsiz olarak açtığı Pomem Kursu, yüzde 80 başarı oranını yakaladı. Eğitimlerini Belediye İskilipspor Güreş Eğitimi Antrenörü Adem Uysal’ın çalıştırdığı Pomem kursu sonucu; Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) kursu; 3 Kursiyere (ASEM) Astsubay Eğitim Merkezini, 2 Kursiyere de (POMEM) Polis Meslek Eğitim Merkezini kazandırdı.

 

Belediye İskilipspor Güreş Eğitimi Antrenörü Adem Uysal, “  Özellikle pandemi sürecinde İlçe Spor Salonunun ve kursumuzun açılması için talimat veren ve bütün sportif faaliyetlerimizde desteklerini esirgemeyen Sayın Başkanımız Ali Sülük Beye çok teşekkür ederim. Spor Mülakatları için açılan kurslara katılan adaylarımızdan yüzde sekseni başarılı oldu. Sınavı kazanan tüm kursiyerlerimizi tebrik eder yeni hayatlarında başarılar dilerim’’ dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ