CEYLAN; “KADIN, TOPLUMUN YAPI TAŞIDIR”

Okuduğunuz haber
ASKF’DEN MİLLETVEKİLİ CEYLAN’A TEŞEKKÜR

TMO BU YIL ERKEN ALIM YAPACAK

Anasayfa   /    Bölge Haberleri    /    ASKF’DEN MİLLETVEKİLİ CEYLAN’A TEŞEKKÜR

ASKF’DEN MİLLETVEKİLİ CEYLAN’A TEŞEKKÜR

Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı Meclis’de ziyaret ederek Nazmi Avluca sahasının sentetik çim yapılmasından dolayı teşekkür ettiler.

BÖLGE HABERLERİ      08 Mart 2023 - 22:53     0

ASKF’DEN MİLLETVEKİLİ CEYLAN’A TEŞEKKÜR

 

ASKF Başkanı Ferhat Arıcı ve Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Arslan, Mehmet Akif Akyol ve Cevat Yusuf Balcı ile birlikte Ahmet Sami Ceylan’ı Meclis odasında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında ASFK Başkanı Ferhat Arıcı merkezde bulunan sahaların yıkılmasının ardından Bakanlık ve Belediye tarafından yaptırılan iki sahanın amatör futbola yetersiz kaldığını atıl olarak duran Nazmi Avluca sahasının sentetik çim yapılması taleplerini anında yerine getirerek yapım sürecini başlatan Ahmet Sami Ceylan’a tüm camia adına teşekkür etti.

Ahmet Sami Ceylan ise ASKF Başkanı Ferhat Arıcı ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür etti. Ceylan,  spor alanında yapılan yatırımlar ile Çorum’un amatör sporların başkenti yapmayı hedeflediklerini söyledi. Ceylan ‘İl ve ilçelerimizde yaptığımız ve devam eden spor yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Amatör spor kulüplerine destek olmak ve gençleri spora teşvik etmek için gereken tüm katkıyı sağlamaya bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz. Çocuklarımızın gençlerimizin ve şehrimizin sportif faaliyetlerine katkı sunmak önemli bir vazifemizdir. Amatör spor kulüplerimiz yalnızca birer sporcu değil aynı zamanda kültürlü ve disiplinle bireyler olarak yetişerek ülkesine ve milletine hizmet eden birer insan yetiştiriyorlar’ dedi.

5 milyon lira bedelle ihale edilen Nazmi Avluca sahası çim olan zemini sentetik çim olarak değiştirildi ve ayrıca dört aydınlatma direği ile gerek maç gerekse antrenmanların gece yapılmasına uygun hale getirildi. Nazmi Avluca sahasına soyunma ve hakem odası yapımının da önümüzdeki günlerde yapılması hedefleniyor.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ